Megújult a Dózsa György tér

Elkészült a Dózsa György téri piac átépítésének második üteme. Ennek keretében a régi piactéri terület új burkolatot kapott zárt csapadékvíz elvezetéssel. A beruházás keretében új járda is épült az autóbusz végállomás felszálló peronja és a Budakeszi Rendőrőrs, illetve az Okmányiroda között.

 

 

A terület szomszédságában folyó csatornaépítési munkálatok befejezését követően – ahogy az időjárás engedi – utómunkálatok keretében megszépülnek a további környező burkolt  és zöldfelületek is. A frissen elkészült piacterületet hamarosan birtokba vehetik az árusok és a vevők.

A korábban már elkészült piacterületen a kivitelező az elmúlt hetekben garanciális javításokat végzett, mely hamarosan folytatódni fog.

Szükségessé vált a Dózsa György téri murvás parkoló behajtójának átépítése is. A parkoló torkolatára szilárd burkolat került, melynek megépítési idejére – 2014. 11. 20-11. 29-éig – a parkoló teljes területét lezárják. A BVV Kft. kérte a lakók szíves megértését  és türelmét. A végeredmény miatt meg fogja érni  ez a kis várakozás.

 

Ohr Alajos

alpolgármester

Megosztom a cikket