Megnyitott a DogFlow Arena kutyás sportcsarnok

Különleges szolgáltatással gazdagodott Budakeszi: szeptember hetedikén megnyitotta kapuit a DogFlow Arena. A kutyás sportcsarnok mindenkit vár szeretettel, aki értékes időt szeretne kedvencével tölteni és ki szeretné próbálni a különböző kutyás sportokat.
Az Arena alapítói között a hazai sportkutyás élet ismert szereplői vannak, a csarnokban pedig jónevű edzők tartanak foglalkozásokat, ami garancia a magas színvonalra.
Az országban egyedülálló kutyás központ számtalan sporteseménynek is helyet ad majd, így szeptember 17. és 19. között nemzetközi agility versenyt rendeznek, amelyre külföldről is érkeznek ismert versenyzők.
A hivatalos megnyitót az október 16-án és 17-én megrendezett Agility Országos Bajnokság keretében fogják megrendezni. Az események ingyenesen látogathatók.
A fenti versenyek mellett további programokkal, tanfolyamokkal és egyéb eseményekkel is készülnek a DogFlow Arena tulajdonosai. Emellett a közeljövőben további szolgáltatásokkal is bővül a csarnok, így hamarosan kutyás bolt, szálláshely és humán funkcionális edzőterem is várja majd az érdeklődőket.

Cím: Futrinka utca 7. (a Tesco közelében a Szőlőskert Ipari Park új részén)
Információ: www.facebook.com/dogflowarena és www.dogflow.hu E-mail: hello@dogflow.hu

Megosztom a cikket