Megnyílt az idei báli szezon

A 7. Táncbál országos hírre tett szert, méltó rendezvényévé vált a várossá válás 20. évfordulóját ünneplő szeretett Budakeszinknek, mondta dr. Győri Ottilia polgármester a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium tornacsarnokában/tánctermében január 11-én, szombaton este elkezdődött bálon.

A polgármester áldott új esztendőt, nemes célokat és erőt kívánt mindenkinek azok megvalósításához. Úgy fogalmazott, a bál lehetőség a felhőtlen szórakozásra, a társasági élet ünnepe. “Köszönet a szervezőknek, köztük Dalotti Tibor főszervezőnek. 20 éves a városunk, előttünk a báli szezon és az élet!”, mondta az idei báli szezont megnyitó köszöntőjében dr. Győri Ottilia.

A bálteremben az élő zenét a Lobo Latino zenekar szolgáltatja, akik minden stílusú tánczenével segítik a társastáncok, a salsa, a rocky, a rumba és még sok más táncstílus szerelmeseit a szórakozásban.

A bálteremben zajló eseményekkel párhuzamosan az emeleti táncteremben tematikus táncórákat tartanak, ahol egy-egy táncstílus zenéi szólnak. Lesz argentin tango, salsa, swing és rock’n’roll is!


Óránként kis táncműsort láthat a báli közönség, aztán megint lehet “ezerrel ropni” a táncot.

Aki nem hiszi, járjon utána, vagy járja utánuk (a táncot)!

Megosztom a cikket