Külföldi ösztöndíj lehetőség budakeszin élő egyetemi- és főiskolai hallgatóknak is

Egy férfiékszerekkel és kiegészítőkkel foglalkozó multinacionális webáruház egy nagyszerű lehetőséggel állt elő. Céljuk, hogy támogassák és erősítsék leendő e-kereskedelmi szupersztárok jövőjét. A Trendhim Scholarship egy olyan ösztöndíj programot hozott létre, amellyel tehetséges diákokat szeretnének támogatni, akik szenvedélyesen érdeklődnek az üzlet, a dizájn, a marketing és az IT világa iránt, és akik az említett területeken szeretnének karriert csinálni, saját vállalkozást indítani.

A Trendhim Talent Scholarship 2000 Eurós ösztöndíját ezúttal is egy nyertes diák kapja majd. Amennyiben több arra érdemes jelölt is pályázik, akkor a Trendhim két nyertest hirdet ki, akik egyenként 1000 eurót kapnak. Az ösztöndíj célja, hogy a hallgatót annak tanulmányaival kapcsolatos költségekben támogassa.

A sikeres jelentkezéshez a hallgatónak olyan területeken kell alapfokú diplomaszerző vagy posztgraduális tanulmányokat folytatnia, mint a marketing és menedzsment, üzleti könyvvitel és pénzügy, divat és dizájn, vagy a vállalkozáselmélet. Kor- és származásbeli megkötés nincs. Nyilvános, magán és online egyetemek és kurzusok hallgatói is jelentkezhetnek.

Minden pályázónak el kell küldenie egy bemutatkozó motivációs levelet, benne a saját képzési és a jövőre vonatkozó terveivel. Fontos, hogy a motivációs levélnek angolul kell íródnia, és legalább egy oldal hosszúnak kell lennie.

A motivációs levél beküldésének határideje 2019. november 1. A jelentkezés határideje 2019. december 1. A cím: csr@trendhim.com
A nyertest e-mailben vagy telefonon értesítik, az ösztöndíjat banki átutalással kézbesítik. Minden jelentkezőt értesítenek a pályázata elbírálásáról. Az ösztöndíjjal kapcsolatos további hasznos információk: https://www.trendhim.hu/csr/trendhim-osztondij

Megosztom a cikket