Közös meditáció szerdánként az EFMK-ban

A Budakeszin élő Szigeti Balázs tette közzé a Budakeszi Csevegő-n:

“Minden szerdán este 18.00 órától megint beszélgetünk, keressük a csendet és kérünk. Mi történik tehát 18.00-tól a budakeszi művelődési házban (EFMK)?

Egy mindenki számára nyitott összejövetel zajlik, ahol megpróbálunk elcsendesedni, meditálni, “belülre” kerülni, és megosztani egymással a tapasztalatainkat. Keressük a kapcsolatot a belső világunkkal, a legjobb érzéseinkkel. Az, hogy ezt együtt tesszük, fontos része a tapasztalatnak. A közösségben – és az életben általában – arra törekszünk, hogy úgy bánjunk egymással, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak.

Hogyan zajlik egy ilyen találkozó?

Ezeknek a tapasztalatoknak az eléréséhez Silo üzenetét hívjuk segítségül (www.silouzenete.hu), abból is általában két ceremóniát (bár ezt mindig a résztvevők döntik el): Az egyik egy olyan szertartás, amely során a belső erőnkkel, energiánkkal kerülünk kapcsolatba. E látszólag egyszerű gyakorlat segítségével megtanuljuk irányítani ezt az energiát, hogy nagyobb belső csendet, könnyedséget és szellemi tisztaságot érjünk el. E gyakorlaton keresztül a tudat mélyebb régióival kerülhetünk kapcsolatba, ami a belső béke, az életöröm és mély inspiráció forrása lehet.

A másik ceremónia során azokra a szeretteinkre gondolunk, akiknek nehézségeik vannak az életében, akiknek segítségre van szükségük. Megpróbáljuk érezni a jelenlétüket, a lehető legmélyebben átérezni azt, amin keresztül mennek. Azután megkeressük magunkban azt a belső állapotot, amit a legjobban kívánunk a számukra. Ezt a ceremóniát Jóllétnek hívják, és ha sikerül mélyen kapcsolódnunk ez mély tapasztalatokhoz vezethet. A többi a résztvevőkön múlik.

Helyszín: EFMK, Budakeszi, Fő u. 108
Elérhetőség: +36-30 6061651″

Megosztom a cikket