Köszönet az adományozóknak! Budakeszi összefog!

Köszönet az adományozóknak! Budakeszi összefog!

 

Közzétette: Győri Ottilia hivatalos oldala – 2020. április 14., kedd

Kedves Budakesziek!

Ma 1 lakos került járványügyi házi megfigyelés alá városunkban, a hozzátartozóját ápolják kórházban koronavírus fertőzéssel. Jelenleg összesen 14 budakeszi lakos van házi járványügyi megfigyelés alatt, 20-an kikerültek a házi karantén alól, mindannyian jól vannak. Az önkormányzat a Pest Megyei Kormányhivataltól kap a járványügyi megfigyelés alá került személyekről napi szintű hivatalos értesítést, ezért a kórházban kezelt betegekről hivatalosan nincs tudomásunk. Telefonon tartjuk a kapcsolatot az érintettekkel, és így jutunk további információkhoz.

Folyamatosan érkeznek a befizetések a Budakeszi Családvédelmi Alapba, jelenleg 25-re bővült a támogatók köre és 1.788.500 Ft gyűlt össze. Továbbra is várjuk a csatlakozókat, akik segíteni szeretnének a munkájukat elvesztett, gyermeket nevelő budakeszi szülőknek. A számlaszám: 11742348-15390022-00930000, a megjegyzés rovatba írják oda: Budakeszi Családvédelmi Alap.

A Magyar Vöröskereszt Budakeszi Szervezetének elnöke, Szabó Ákos Péter ma 16 db. tartós élelmiszerekkel, csokoládéval teli csomagot oszt szét a rászoruló budakeszieknek.

Köszönjük a Magyar Vöröskeresztnek a felajánlást!

Maradjunk otthon! Vigyázzunk egymásra!

Megosztom a cikket