Kezeket a magasba! Ki szeretne Öröm-Zene-Iskolába járni?

Most szombaton találkozhatsz azokkal a remek zenészekkel, akik a jövő héten induló két kurzusunk büszkeségei, és akiknek ti lehettek a büszkeségei! A világhírű Csepregi Gyula várja a legalább egy éves zenei előképzettséggel rendelkezőket – kreatív zenélésre.

 

 

 

Szerdánként 16 órától a világhírű szaxofonos, Csepregi Gyula várja a legalább egy éves zenei előképzettséggel rendelkezőket – kreatív zenélésre. Mindenki hozhatja a hangszerét, és fejlesztheti, tökéletesítheti tudását annál a zenésznél, aki húsz évig volt a Zeneművészeti Egyetem docense.

Bussy Gábor és Csepregi Gyula

 

Csütörtökönként 14.15-től Öröm-Zene-Iskola, ami nyomokban sem tartalmaz kedvet szegő szolfézst. Bussy Gábor tanár úr szakmai vezetésével induló kurzus, melynek elsődleges célja a zene megszerettetése és megismerése. Változatos programot dolgoztunk ki: Bussy Gábor hangszereket mutat be, és szólaltat meg, zenére hívja a gyerekeket. Mózes Zoltánnal dobolunk, felvesszük a ritmust, Mayer Zitával furulyázunk, Kemény Rozival énekelünk, Mayer Lilivel citerázunk. Lukács Lacival drámajátékkal dalt szerzünk.


Erre a programra nem szükséges zenei előélet. Csütörtökönként a Mezei Mária Művészeti Iskola pedagógusai kettő órakor átkísérik a gyerekeket a Széchenyi István Általános Iskola aulájából.

A kurzusok negyedévesek, ötalkalmas bérletekkel.

Egy foglalkozás díja: Öröm-Zene-Iskola 1500 Ft, Csepregi kreatív zenélés: 2000 Ft.

Most szombati, bemutatkozó foglalkozás díjtalan, bejelentkezés feltétlenül szükséges, és érkezési sorrendben fogadjuk!


Kattints ide, Bussy Gábor tanár úr bemutatójára:

https://www.youtube.com/watch?v=KYRQWj6r3gY


Nagyon ügyes, igaz? 🙂 Te is az leszel!


Sziasztok!

Patrícia, Judit

Csepregi Gyula, Bussy Gábor, Lukács Laci, Mózes Zoli, Mayer Zita és Lili, Kemény Rozi

Megosztom a cikket