Karácsonyi díszvilágítás

Mint Budakeszi Önkormányzatának képviselője, kilenc évvel ezelőtt önként vállalt feladatként kezdtem el szervezni ? a vállalkozók és a lakosság segítőkész támogatásával ? a Fő út díszvilágításának kiépítését. Az évek folyamán befolyt pénzadományokból, apró léptekkel haladva, 22 db kandeláber csillag motívumot, valamint 14 db karácsonyfa motívumot tudtunk beszerezni. Az eltelt időszak alatt az elsőként vásárolt csillagmotívumok többsége sajnos meghibásodott, szakaszosan világítanak, így ezeket 1-2 éve már nem is szereltük fel.

 

 

Lakossági fórumon is, képviselőként is többen teszik fel nekem a kérdést: miért nincs egységesen, legalább a Fő úton az ünnepi díszvilágosítás felszerelve? Azt a választ tudom adni, hogy az önkormányzatnak közpénzből a díszvilágítás fejlesztésére nincs kerete, ugyanakkor a meglévő motívumok szerelési és üzemeltetési költségeit minden évben biztosítja.

Hogy a hibás motívumokat jövőre kijavítva felszerelhessük, az önkormányzatnál erre a célra egy elkülönített számlát vezetünk, amelyre ? anyagi lehetőségeikhez mérten ? köszönettel fogadjuk a támogatásokat.

A befizetett összegről igazolást adunk.
Számlaszám: 11742348-15390022-00930000
(társadalmi összefogással megvalósuló fejlesztés)

Kérjük ráírni: díszvilágítás

Egyben szeretném felkérni a városunkban működő vállalkozások, civil szervezetek vezetőit, Budakeszi polgárait, hogy a közelgő karácsonyi ünnep alkalmából díszítéssel tegyék hangulatossá üzleteiket, otthonaikat.

Köszönettel: Somlóvári Józsefné
önkormányzati képviselő

Megosztom a cikket