Jó program a szomszédban

Fradi-ünnep Biatorbágyon.

A hagyományoknak megfelelően a Ferencvárost ezúttal is több generáció tagjai képviselik.
Nosztalgiahangulat és élénk érdeklődés előzi meg a Ferencváros öregfiúk labdarúgó bajnokcsapatának március 5-ei, szombati fellépését Biatorbágyon.

A Budapest közelében, a Zsámbéki medencében található városban 15 órakor lépnek pályára az egykori kedvencek, a nosztalgia pedig azért aktuális, mert az FTC 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt együttesből féltucatnyian is zöld-fehér szerelést húznak, így például Szűcs Mihály, Telek András, Keller József, Lisztes Krisztián, Zoran Kuntics, Vincze Ottó.

Persze, a hagyományoknak megfelelően a Ferencvárost ezúttal is több generáció tagjai képviselik, a Bajnokok Ligájában szerepelt együttes tagjai mellett olyanok is gyepre lépnek Biatorbágyon, mint a hajdani gólkirály, az Ajax Amszterdamot is megjárt Fischer Pál, továbbá Bojan Lazics, Ebedli Zoltán és még sokan mások.

A Ferencváros küldöttsége már egy órával a kezdés előtt Biatorbágyon lesz, hogy együtt örvendjen és nosztalgiázzon a helyi és a környékbeli fradistákkal, a hírek szerint ugyanis a közeli Herceghalomról, Pátyról, Budakesziről, Budaörsről, Törökbálintról, Érdről, Sóskútról és Etyekről is érkeznek szurkolók a Fradi-ünnepre.

forrás: www.fradi.hu

Megosztom a cikket