JÓ HÍR: Holnaptól működik a VÉRVÉTELI PONT

 

Újabb lépés Budakeszi egészségügyi ellátásának fejlesztésében: holnap reggeltől, augusztus 7-től nyit Budakeszi Egészségügyi Központjában a Vérvételi Pont.

 

A vérvételre érkező betegeket Zachár Lászlóné intenzív betegellátó szakasszisztens fogadja a 2. számú rendelőhelyiségben.  A 0. szintű vérvételi laboratórium nem csak vérvételi, hanem vizeletleadási pontként is működik a közfinanszírozott budakeszi páciensek számára, akik a budapesti Szent János Kórház Laboratórium és Magánvérvételi Helyének ellátási körzetébe tartoznak.

 

[widgetkit id=8]

 

A Budakeszi Város Önkormányzata és a Synlab Hungary Kft. között létrejött szerződés alapján a levett mintákat futár szállítja a Kft. Szent János Kórházban lévő laboratóriumába.

 

A Kft. biztosítja a mintavételi eszközöket, illetve a minták laboratóriumba történő szállításáról térítésmentesen gondoskodik. A reggel 7 és 9 óra között levett, illetve átvett mintákat a futár hétfői és csütörtöki munkanapokon de. 9:00 és 9:30 között veszi át a Vérvételi Pontban. Az elkészült eredményeket a budakeszi orvosi rendelőben kinyomtatva vehetik át a betegek.

Megosztom a cikket