Jó hír: csökkent hatósági karanténban lévők száma Budakeszin

“Kedves Budakesziek!

A mai nap jó híre, hogy 2-en kikerültek a hatósági házi megfigyelés alól, számukra lejárt az előírt kéthetes karantén. Újabb embereket ma nem vontak kötelezően elrendelt megfigyelés alá.🙂
Jelenleg összesen 13-an vannak hatósági járványügyi megfigyelés alatt Budakeszin.” – írta hivatalos Facebook oldalán a polgármester.

Az április 3-i bejegyzésében dr. Győri Ottilia hozzátette:

“Délelőtt a Széchenyi István Általános Iskola igazgatójával, Bódi Zsuzsával arról beszéltünk, hogy miként oldották meg a veszélyhelyzet idején az online oktatást, miben tud az önkormányzat segíteni.

Az önkormányzat és az állam által finanszírozott új iskolai beruházás része volt a korszerű informatikai háttérpark. Az igazgató asszony megerősítette, hogy ezért most Budakeszin előnyös helyzetben vagyunk. A pedagógusok és a tanulók gördülékenyen tudtak átállni az online oktatásra. Azoknak a diákoknak, akik nem rendelkeztek megfelelő számítógépes felszereltséggel, az iskola segített. Tableteket osztanak ki, és szükség esetén az otthoni internetes előfizetés megszerzésében is segítséget nyújtanak.

A közelben lévő Sportparkban is jártam. Jó volt látni, hogy nemsokára kész a futókör és a kondipark. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak tetszeni fog. Abban bízom, hogy ha a veszélyhelyzet véget ér, sokan igénybe veszik majd.

Vigyázzunk egymásra! Budakeszi összefog!❤”

Kedves Budakesziek! A mai nap jó híre, hogy 2-en kikerültek a hatósági házi megfigyelés alól, számukra lejárt az…

Közzétette: Győri Ottilia hivatalos oldala – 2020. április 3., péntek

 

Megosztom a cikket