Február 17-én kezdődik a Fő utca felújítása!

A Fő utca felújításának kivitelezési munkálatait – az időjárás függvényében – 2014. február 17-én, hétfőn kezdi meg a STRABAG Kft.

 

A munkálatok két ütemben zajlanak majd: először a buszmegálló öblök átépítésére kerül sor, majd ezt követi az aszfaltréteg felmarása és az új réteg terítése.

 

 

Mint azt már korábban közöltük, a munkálatok két ütemben zajlanak: először a buszmegálló öblök átépítésére kerül sor, majd ezt követi az aszfaltréteg felmarása és az új réteg terítése. Ebből következően első lépésként február 17-én az ideiglenes buszmegállók elkészítésének megkezdésére, majd a jelenlegi öblök lezárására kell számítani. Felhívjuk a figyelmüket, hogy noha a napi munkálatok csak a reggeli csúcsforgalmat követően, 8:30-kor kezdődnek, a munkagépek megjelenésével és a buszmegállóöblök lezárásával (a buszok a normál forgalmi sávban állnak majd meg) óhatatlanul adódhatnak forgalmi torlódások, amelyek megnövelhetik a munkába, iskolába járás szokásos menetidejét. Kérjük, számoljanak ezzel február 17-től és az indulási idő megtervezésénél vegyék figyelembe!

 

Ohr Alajos városüzemeltetési és közlekedési tanácsnok

Fotó: Nagy Bertalan

Megosztom a cikket