Izgiland játszóház – Törökbálint

 

Budakeszi Város Önkormányzata együttműködési megállapodást kötött az Izgiland játszóházzal a képviselő-testület 323/2017. (IX. 26.) számú Kt. határozata értelmében. A megállapodás szerint a játszóház a Budakeszin állandó lakóhellyel rendelkező lakosok részére egész évben, minden korosztály számára 15% kedvezményt biztosít az aktuális napi belépőjegy árából. Továbbá térítésmentes kitelepül az önkormányzat szervezésében megvalósuló évi két szabadtéri rendezvény teljes időtartamára, így a budakeszi gyermekek ingyenesen használhatják ezen alkalmakkor – mint ahogy az augusztusi Családi Nap Fesztiválon is – a kihozott játékokat.

 

 

Az Izgiland játszóház, 0-99 éves korig 2000 nm-en nyújt önfeledt kikapcsolódást az egész családnak! Népszerűsége nem véletlen, hiszen a számos egyedi és izgalmas játék, a játszóház számtalan szolgáltatása, hangulata, a belépő és rendezvények ára egyedülálló a piacon.

Az itt található játékok készség- és mozgásfejlesztőek, valamint az állóképesség javításában is segítenek.

Az Izgiland tökéletes helyszín a gyermekek születésnapjához, színes programokkal és kellékekkel együtt.  Egyedi a Születésnapi IzgiSzerda, ahol 50% kedvezmény jár a belépőjegy árából plusz kísérőknek 14 év felett ingyenes belépés biztosítunk!

 

Népszerűek a nyári – őszi – téli – tavaszi TÁBORAINK is!

További vonzást ad az idelátogatók számára a perc alapú számlázás, a csoportos és nyugdíjas kedvezmény, az évente többször megrendenzésre kerülő Minimax bulik is.

 

Telefonszám: +36 20 286 5141          Nyitvatartás: Hétfőtől – Vasárnapig 9:00 -20:00 óráig

www. izgiland.hu Keressen minket a facebook-on is!

Megosztom a cikket