Itt van a karácsonyi ajándékod!

 

Sokaknak okoz fejtörést a karácsonyi ajándék kiválasztása, sokan pedig az utolsó pillanatban kezdenek el kapkodni. Van egy jó hírünk! Megtaláltuk a legjobb választást – ajándékozz nevetést Karácsonyra!

 

Budakeszire látogat a hosszú évek óta több millió nézővel büszkélkedő, méltán népszerű Showder Klub című stand up comedy műsor három kiváló humoristája, nevettetője, Lorán Barnabás “Trabarna”, Somogyi András, valamint Orosz György.

 

Nem is lehetne jobb ajándékot találni a belépőjegynél és nem is indulhatna jobban a 2016-os esztendő, hiszen a nézőkre garantált szórakozás, nevetés és kikapcsolódás vár, másfél órán keresztül.

 

Jó hír, hogy nincs korhatárhoz kötve a műsor, így bárki megtekintheti, aki vevő a minőségi humorra.

 

A belépőjegy az előadás megtekintésén túl, 1.000 Ft kedvezményt biztosít a Budai Gesztenyés Nagyvendéglőben, az előadás napjától január 31-ig. Az 1.000 Ft-os kedvezmény egy főre értendő, így egy családi ebéd, vagy vacsora alkalmával – különösen akkor, ha mindenkinek van jegye – igen sokat spórolhatunk és a megszokottnál is kedvezőbb áron ehetünk bőséges, mennyei falatokat.

 

Ne késlekedj! A korlátozott számban elérhető jegyeket az Erkel Ferenc Művelődési Központ jegypénztárában vásárolhatod meg. Helyszín: 2092 Budakeszi, Fő u. 108. (Telefonszám: 06-23/451-161). A belépő ára 2.800 Ft.

 

 

Megosztom a cikket