Idén is lesz az önkormányzat által támogatott nyári tábor

Helyben szervezzük meg a  járvány helyzet miatt ebben az évben az önkormányzat által támogatott nyári tábort.

Törekszünk arra, hogy kis  létszámú csoport legyen együtt,  maximum 10 fő, a program változatos és élményszerű legyen, és ha több turnusra is beíratja a szülő a gyermekét, akkor is jól érezze magát.

Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy június és augusztus  utolsó két hetében a tankerület gondoskodik a gyermekfelügyelet megszervezéséről. Önkormányzatunk június 29 és július 3 között a Keszi-Köszi táborba várja a gyermekeket, melynek programját a múlt évihez hasonlóan a Híd Családsegítő és Gyermekjóléti központ állítja össze. Nagyon népszerű volt, a gyermekek nagyon élvezték a szakemberek személyes figyelmét a foglalkozások alatt.

Július 6 és augusztus 14 között a Széchenyi Iskola területén szervezzük meg a tábort, ez lesz a bázis. Reggel 7.30-tól délután 16.30-ig várjuk a gyermekeket.  Sport, zene, tánc, kézműves foglalkozások, heti egy  Velencei-tó, Északi-strand fürdőzés szerepel a tervben, a költségek függvényében. Célunk, hogy a szülőknek ne kerüljön többe 13 ezer forintnál az öt nap. A végleges összeget június második felében tudjuk megmondani.

Már várjuk a jelentkezéseket a Széchenyi Iskolában Németh Katalinnál, a katalinmm@gmail.com , az önkormányzatnál a bede.bakacs@gmail.com és a tajti.eniko@budakeszi.hu e-mail címen.

Érdeklődni lehet a +36 23 535-710/110-es melléken, vagy a +36 30 951 3368-as telefonszámon, Bakács Bernadettnél.

 

 

Bakács Bernadett

Megosztom a cikket