Hírlevél feliratkozás

Csak egy kattintás, és  megkapja a Budakeszi Hírmondó hírlevelét!


2018. május 25-én hatályba lépett GDPR (Egységes Európai Adatvédelmi Rendelet), ami az átláthatóbb adatkezelést teszi kötelezővé.

Ezért az utolsó kiküldött hírlevelünkben kértük hozzájárulását, hogy továbbra is küldhessük a Budakeszi Hírmondó hírlevelét havi rendszerességgel az email címére.

Amennyiben erről szóló hírlevelünket nem kapta meg vagy nem klikkelt a “megerősítem” gombra, azonban továbbra is szeretné olvasni a Budakeszi Hírmondó aktuális híreit, úgy kérjük, hogy itt ezen az oldalon  a “feliratkozás” gombra kattintva tegye meg.

Az adatkezelési elvekről és kötelezettségekről

ITT

tájékozódhat bővebben. Az adatokat kizárólag a Budakeszi Hírmondó hírlevelének küldésére használjuk és azokat visszavonásig tároljuk. A hírlevélről való leiratkozás az alábbi linken történik. Amennyiben leiratkozik a hírlevelünkről, az adatait véglegesen töröljük az adatbázisunkból. A ?feliratkozás? gomb megnyomásával kijelenti, hogy elolvasta és tudomásul vette az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

 

FONTOS! Csak akkor kapja meg május 25. után  a Budakeszi Hírmondó legújabb hírlevelét, hogyha feliratkozik a fenti gombra kattintva

Megosztom a cikket