HarmadiKATT fotópályázat!

Nálunk a téma nem az utcán, hanem az erdőben hever! A Budakeszi Vadaspark ?fotómodelljei? természetes szépségek, náluk az étvágytalanság ki van zárva, és teljesen naturális mivoltukban lépnek a kifutóra? vagyis élnek a kifutóban.

 

 

Bár nem annyira fegyelmezettek, szerte-szét mozogják magukat, ugranak, futnak, sőt, néha henteregnek, tapasztalatból mondjuk, hogy nagyon kamera-érzékenyek: érzékük van hozzá, hogyan nehezítsék meg a ?lesifotósok? munkáját. Ha fényképezőgépet látnak, és már csak egy gombnyomás hiányzik a legjobb képhez? nos, ők PONT akkor néznek jobbra, csukják be a szemüket, vakarják meg a fülüket, vagy riadnak meg egy falevéltől. Nehéz az erdei fotósok élete, de annál szebb!

Mutasd be, Te hogyan látod a szépségeinket! Örökíts meg érdekes/vidám/különleges/vicces pillanatokat. Pályázz, és nyerj!

A fotókat a budakeszi.vadaspark@pprt.hu címre várjuk, ?HarmadiKATT? fotópályázat címmel.

A képek minimális felbontása 800X600-as, kizárólag a Budakeszi Vadasparkban készült fotókat fogadjuk el. Egy ember maximum három fotóval pályázhat!

 

A fotók beküldési határideje: 2014. február 23., éjfél.

A képeket aztán szavazásra bocsátjuk a facebook-on, az első három, legtöbb like-ot kapó fotót díjazzuk!

Az elbírálás, szavazás időtartama: 2014. február 24. ? 2014. március 2.

A szavazás lezárása: 2014. március 2., 18:00 óra.

Eredményhirdetés: 2014. március 3., hétfő

 

1. díj: a legtöbb like-ot kapó fotó tulajdonosa egy évre örökbe fogadhatja a fotója ?modelljét? (oklevelet kap, és egy évig látható lesz a neve az állat kifutója melletti táblán), és egy családi belépővel is gazdagodik

2. díj: családi belépő a Budakeszi Vadasparkba

3. díj: felnőtt belépő a Budakeszi Vadasparkba

 

Fényképezőgépeket beélesíteni, vigyázz, kész? KATT!

 

Budakeszi Vadaspark

Megosztom a cikket