Háborús övezet lett testvérvárosunk. Segítsünk rajtuk!

A napjainkban Kelet-Ukrajnában zajló háború Ukrajna gazdaságát katasztrofális helyzetbe sodorta, ezáltal a Kárpátalján élő magyar nemzettársaink megélhetése is veszélybe került. Budakeszi városa testvérvárosi kapcsolatot ápol a kárpátaljai Beregdédával. Egressy István, a település polgármestere arról tájékoztatott minket, hogy a határ menti kis településekre, szórványokba nem, vagy alig jutnak el az országos gyűjtésből eredő adományok.

 

 

Tisztelt Budakeszi Lakosok!

 

Budakeszi Város Önkormányzata, Perbál Község Önkormányzata, egyházközségeink, civil szervezetek közös összefogással segítséget, támogatást kívánnak nyújtani a háború kapcsán nehéz helyzetbe sodródott családoknak.

Erre való tekintettel az önkormányzat szervezésében 2015. április 18-án, szombaton 19 órakor megrendezésre kerülő Budakeszi Polgári Bál bevételét az eredeti, városfejlesztési célok helyett a kárpátaljai Beregdédán súlyos szükséget szenvedő magyarok támogatására kívánja fordítani.

Ezúton is tisztelettel köszönjük, ha a bálon való részvételükkel, illetve támogatói jegy vásárlásával, tombola felajánlással Önök is segítséget nyújtanak! Kérjük, jegyigényléseiket, felajánlásaikat mielőbb jelezzék a polgari.bal@gmail.com elektronikus levélcímen, vagy a 0630/394-1181 telefonszámokon.

 

Együttműködő megértésüket, felajánlásaikat előre is köszönöm.

Szeretettel várjuk Önöket rendezvényünkön!

 

dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia

polgármester

Megosztom a cikket