Gyermeknap 2017

A hagyományokhoz híven a FutaKeszivel indult az idei gyermeknap is. A regisztrálás és bemelegítés után szép számú résztvevővel indult el a futóversenyen.

A rendezvényen megjelent gyereksereget a Bogár Muzsika zenekar koncertje és Csernik Szende, székely mesemondó, lábbábos előadása szórakoztatta.

Ezt követték a helyi intézmények, egyesületek színvonalas bemutatói. Felléptek: A Szivárvány óvoda Fecske csoportja és a Napraforgó tánccsoport Bokor Ildikó vezetésével, az Évelők Énekkar Nyitrai Lilla vezetésével, a Rúzs Tánciskola tánccsoportjai Mihalik Boglárka vezetésével, a SZIA Gyöngyharmat táncegyüttes Jánosi Attila vezetésével, sváb és német gyermektáncosok Bokor Krisztina vezetésével. Volt rock and roll bemutató Kosír Judit  és akrobatikus rock and roll, Fashion Dance bemutató Stábel Zsófia Szófi vezetésével, „Oroszlántánc” Kungfu – harcművészeti bemutató Kiss Attila vezetésével.

 

A számtalan színpadi program mellett a kézműves foglalkozások, bemutatók is népszerűek voltak. Az önfeledt játék lehetőségét a Mosolyvár Bölcsőde, Budakeszi bölcsőde, Pitypang Óvoda, Nagy Gáspár Városi Könyvtár, HÍD Családsegítő – Generációk Háza – Idősügyi Tanács, Elf Egyesület, Pátyi Waldorf Iskola és a Budakeszi Arborétum biztosította.

 

A programot színesítette az íjászverseny és bemutató a Keszi Hagyományőrző Íjász Egyesület rendezésében, a Szigeti Éva alapította Budakeszi Kutya Sport Centrum bemutatója, céllövészet csúzlival és számháború Keresztes Károly és Biczók Zsófi vezetésével, az ABC Kresz autós- motoros iskola ügyességi vetélkedője Szűcs Marika vezetésével.

A Gyűrűk Ura Cosplay Clubnak köszönhetően ismét különleges élményben lehetett részünk. A II. Középfölde Fesztivál keretein belül igazi hősökkel találkozhattunk, és egy kicsit mi is hősökké válhattunk.

A rendezvény fő támogatója Budakeszi Város Önkormányzata volt.

Támogatóink: ABC Autós Iskola, Andrész Cukrászda, Angyal patika, Biotech USA, Budakeszi Arborétum, Budakeszi Polgárőrség, Buda Környéki Televízió, Budakeszi Város Német Önkormányzat, Budakeszi Vadaspark, Budaörsi Latinovits Színház, Budaörsi Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand, BVV Kft., Decathlon Budaörsi áruház, Ergoline Szolárium, Euro Family, Fenyőfalvi Franciska – Gyógyászati segédeszköz, Globall Sport és Wellness Hotel, Glózer László Könyvantikvárium, GP Shop, Gräfl Cukrászda, Gumidoktor Bt., Helen-Doron Angol nyelviskola, HP &HP Budakeszi Drogéria, Kórósi Vegytisztító, Luxórák Bt., MÁV SE., Mountain Béka Kerékpár Üzlet és Szerviz, Pátyi Waldorf Iskola, PontVelem Nonprofit Kft, Regina nyomtatványbolt, Squash klub, Stelázsi vegyesbolt, Stukwerk Kft, Supi+Gyerekcipő, Budakeszi Tesco, Zsámbéki Közművelődési Intézet és Könyvtár.

 

Mindent köszönünk közreműködőinknek, segítőinknek és támogatóinknak!

Tekintsék meg a 2017-es évi gyermeknap fotógalériáját!

Megosztom a cikket