Gyermekek támogatása – Jobb Kor Polgári Egyesület

Kedves Barátaink, Ismerőseink!
Bármennyire is jól szituált környezetben élünk Budakeszin, vagy annak közelében, óvodáinkban és iskoláinkban évről évre találkozunk mélyszegénységben és ingerszegény környezetben nevelkedő gyermekekkel. Ezért teljesen civil kezdeményezésben immáron kilencedik éve igyekszünk az általunk megismert gyermekek életét színesebbé varázsolni. Jelen levelünkkel az idei nyaraltatásunkhoz szeretnénk adományt gyűjteni.
A nyaraltatást idén június 14-25. között ismét Badacsony-Lábdihegyen szervezzük meg, amikor a két hét alatt, életkori bontásban összesen 40 hátrányos helyzetű gyermek élvezheti személyes figyelmünket, szeretetünket, programjainkat. A családokkal az évek során egyre közelebbi kapcsolatba kerültünk, ami a táboroztatáson kívül nagyon sokféle segítségnyújtásra ösztönzött bennünket. Minden gyermek fejlődését évek óta követjük, de természetesen mindig kerül újabb gyermek, illetve család is a látókörünkbe. A gyermekek többségét egyébként a HÍD Családsegítő nyilvántartásában is megtaláljuk, velük évek óta civilként kapcsolatban is állunk.
A táborainkat 8-10 segítő fiatal közreműködésével szervezzük, így teremtve meg azt a közvetlen és barátságos légkört, melybe a gyermekek családias közegben érzik magukat, illetve így tudjuk biztosítani az igazán személyes és odafigyelést biztosító közösséget. Minderről honlapunkon is található fényképes, videós áttekintés: https://jobbkor.hu/index.php/gyermekek-tamogatasa/.
A tábor helyszínét évek óta felajánlásból Badacsony-Lábdihegyen élvezhetjük. Igyekszünk minél kisebb költségvetéssel tervezni, hiszen a közel másfél éve húzódó járványhelyzet minden családra és cégre nagy terheket rótt.
Azonban elsősorban az étkeztetésre, utaztatásra, illetve a programoztatásra nem áll rendelkezésünkre elegendő pénz, annak ellenére, hogy közösségünkben és közvetlen környezetünkben már elkezdtük a gyűjtést, sőt egy civil pályázaton nyertünk némi támogatást.
A személyes megszólításban bízva, további támogatókat keresünk. A támogatók felkutatásában is megköszönjük segítségüket! Reméljük korábbi támogatóink továbbra is tudnak segíteni nekünk.
Erre a bankszámlára lehet adományt utalni: Jobb Kor Polgári Egyesület, OTP: 11742348-20021472 (közlemény rovatban “Tábor 2021.”), vagy egyeztetéssel személyesen is. Bármilyen nagyságrendű összeg nagy segítség.
Köszönettel:
Bágyoni-Szabó Zsuzsanna
főszervező
+36203724456
Megosztom a cikket