Gyereknap a Budakeszi Vadasparkban

A Budakeszi Vadasparkban május 28-án, vasárnap, a gyermekeké a főszerep. Hagyományosan minden év május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyermeknapot, ennek apropóján a Budakeszi Vadaspark különleges, játékos programokkal készül a hozzájuk látogató kicsiknek és nagyoknak. 14 év alatti gyermekek részére ráadásul a belépés ingyenes.

 

 

Többek között Kisállat Tréningeken, Állatijó Bemutatókon és látványetetéseken vehetnek részt az érdeklődők, de az eseményen a Pilis Budai Kutyamentő Egyesület munkatársai is képviseltetik magukat, akik szívesen beszélnek a felelős állattartásról és a háziállat-tartás rejtelmeiről a tudásra szomjazó csemetéknek.

 

A Budakeszi Vadaspark célja a gyermeknapon is a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatok bemutatása, aminek köszönhetően a fiatalabbak is megismerkedhetnek a természetes környezetükben fellelhető állatfajokkal, egyúttal játszva tanulhatnak az állati szokásokról és érdekességekről: megnézhetik Európa tán legidősebb hiúz őméltóságát, vagy végigmehetnek a nemrégiben átadott “Madárbarát kert” tanösvényen.

 

A Budakeszi Vadaspark részletes gyereknapi programja:

 

10.00    Pilis Budai Kutyamentő Egyesület

10.00    Kisállat Tréning

12.00    Állatijó Bemutató a színpadon

13.00    Kisállat Tréning

14.00    Állatijó Bemutató a színpadon

15.00    Kisragadozó látványetetés

Megosztom a cikket