Friss információk dr. Győri Ottilia polgármestertől

“Mai hivatalos információink szerint 7 új személy került a lakásában hatósági járványügyi megfigyelés alá Budakeszin. Ők mindannyian külföldről hazatérők, mindegyikükkel beszéltünk telefonon, jól vannak, segítséget nem kértek az önkormányzattól. Összesen tehát jelenleg 15 ember van hatósági megfigyelés alatt a városunkban.” – írta hivatalos Facebook oldalán a polgármester.

Dr. Győri Ottilia beszámolt arról is, hogy az önkormányzathoz tartozó Híd Szociális, Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ kollégái napi háromszori étkezéshez elegendő ételt, valamint gyógyszert visznek házhoz hetente 193 idős budakeszi lakosnak, akik vállalták, hogy nem hagyják el otthonaikat. A szükségletekhez igazodva naponta egyszer rendszeres postai és csekkbefizetést is biztosítanak az idős embernek.

Mint írta, “Ezenkívül heti 395 adag meleg ételt szállítanak ki 87 rászoruló otthonába, ebből 161 adagot a Prémium Döner Kebab és a Stadt Étterem nagylelkű felajánlásából. A két budakeszi étteremnek külön is köszönöm a nemes lelkű felajánlást, a Híd családsegítő munkatársainak és az őket segítő polgárőröknek, közterület-felügyelőknek, önkénteseknek is nagyon hálásan köszönöm az áldozatkész munkájukat, a példaértékű helytállást!

A Híd családsegítő szakemberei, pszichológusai fokozottan figyelnek a megváltozott élethelyzetbe került lakosok pszichés támogatására is. Az alábbi elérhetőségeken várják a lelki támogatásra szoruló budakesziek hívását, akiknek ilyen módon is megpróbálunk segíteni.

Telefon: 06 23 451-147, 20/294-5263, 06 23 451-279
Email: szolgalat.hid@gmail.com

Budakeszi összefog!

Mai hivatalos információink szerint 7 új személy került a lakásában hatósági járványügyi megfigyelés alá Budakeszin. Ők…

Közzétette: Győri Ottilia hivatalos oldala – 2020. április 2., csütörtök

Megosztom a cikket