Fabók Mancsi bábszínháza szombaton az EFMK-ban

„A háromágú tölgyfa tündére” élőbábos mese-előadásával várják a gyerekeket és szüleiket március 7-én 11 órakor a művelődési központban.

„Sűrű erdő közepében gazból gyütt boszorkány őriz ódon tölgyfába zárott három tündérleányt. A mese arról beszél, hogy éretlenke, de jó lelkületű királyi fiú mint szabadítja meg ezeket, mint veszejt el közülük kettőt, s mint szeret meg egyet halálosan.”

Hagyományos, gyermekkorukból oly jól ismert népmesék új köntöst öltenek és megelevenednek a szemünk előtt. Jusson eszünkbe miért szerettük annyira ezeket a meséket. Fabók Mariann jóvoltából tekinthetjük meg ezt a klasszikus darabot egészen rendkívüli módon. A színes és látványos előadást a legkisebbek is csodálva fogják nézni, ahogy elrepíti őket a mesék és tanulságok birodalmába.

Az előadás 2017-ben elnyerte a Gyermek és Ifjúsági Színházi Szemle fődíját, 2018-ban pedig a Magyarországi Bábszínházak Országos Találkozóján a Színházi Kritikusok Céhének szakmai fődíját. ÉRDEMES jegyet váltani a budakeszi előadásra!

https://www.facebook.com/events/643605389513299/

Megosztom a cikket