Fő utca(bál)

Egy jelentős beruházás befejezését meg kell ünnepelni! Az önkormányzat a Fő utca hivatalos átadása után az utcabált szervezett, ahol megjelent a város apraja-nagyja.

 

Az eredetileg a Dózsa György térre szervezett ünnepséget ? az időjárási helyzet bizonytalansága miatt ? a művelődési ház mellett lévő fedett udvarban tartották.

 

A Buda Környéki Televízió riportere főleg gyerekeket szólaltatott meg, akik egyöntetűen rajongással beszéltek szeretett városokról, ahol a legjobb élni. A felújított Fő utcát mindenki dicsérte, bizony sokkal hamarabb el lehet most jutni Budapestre, nem kell kerülgetni a kátyúkat.

Szirmai Jenő, a Budakesziért Emlékérem idei kitüntetettje megjegyezte: olyan eredmény a felújítás befejezése, amit meg kell süvegelni. Mindenkinek meg kell köszönni a munkálatokat.

 

Benne volt az emberekben a félelem, de végül is vajmi keveset vettünk észre, különösen az éjszakai munkákból. A szakszerűen, gyorsan, csendben végzett munkáért köszönet a kivitelezőnek.

A felújítás alatt ugyan lassabban értünk be Budapestre, mára azonban minden visszaállt. Sőt, minden sokkal szebb lett.

Palincsár László kiemelte: a felújított szakasz átadásával nagyon sokat javult a környék közlekedése is.

A hivatalos ceremónia után elkezdődött a buli. Kicsik és nagyok, idősek és fiatalok ropták a táncot örömükben kivilágos-kivirradatig…

 

Szabó Tibor Mihály

A Buda Környéki Televízió által készített felvétel megtekintéséhez kattintson az alábbi képre:

Kapcsolódó cikk:

Átadták a felújított Fő utcát

Milyen lett a felújított Fő utca?

Megosztom a cikket