Ezüstérem az FTC Partnercsapatok Tornáján

Hétvégén a Népligetben vett részt U11 csapatunk a Ferencváros által szervezett partnercsapatok kupáján.

Az első meccsen kissé izgatott volt a csapat, hiszen bár uraltuk a mérkőzést az RKSK ellen, de egy gól nélküli döntetlenre futotta. Második összecsapásunkon nagyot küzdve, de alul maradtunk a 2. kerületi UFC ellen, így az utolsó találkozót a csoportunkban mindenképp nyerni kellett a felsőházba jutásért, ami a Gyömrő csapata ellen 2-0-ra sikerült is.
A kieséses szakasz első mérkőzésén a kimondottan jó játékot mutató Soroksárt sikerült legyőzni egy küzdelmes mérkőzésen.

Következett az elődöntő, ami óriási izgalmak tartogatott és a rendes játékidőben elért 1-1 után büntetőkkel dőlt el a Sopron csapata ellen, ahol nem remegett meg a srácok lába, így a csapat bejutott a döntőbe. Itt ismét a 2. Kerületi UFC volt az ellenfél.
A döntőben az ellenfél jobbnak bizonyult. Ennek ellenére boldogok lehetünk, hiszen a gyerekek a nap folyamán látványos fejlődésen mentek keresztül és, ami még szebbé teszi a sikert, hogy a csapatban 3 U10-es játékos is szerepelt.

Egyértelműen a legpozitívabb élményünk a tornával kapcsolatban a gyermekek hozzáállása. A játék folyamatosságán és tudatosságán még tudunk csiszolni, de az a karakter, amit a gyerekek mutattak egy végig kiélezett délelőttön, minőségi ellenfelek ellen az rendkívül örömteli.
Köszönjük a kilátogató szülők nagyszerű bíztatását! Hajrá BLA!

www.facebook.com/BudakesziLA

Megosztom a cikket