Erdei kalózokat várunk kalandozni!

Ki ne hallott volna erdei kalózokról, akik félelmet nem ismerve dacolnak a magassággal és az égig érő fák lombkoronáiban hősiesen veszik az akadályokat?! A természet erőire, mélységre és gravitációra fittyet hányva teszik meg a kalandokkal teli kötélpálya utat fától fáig, amely nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek alulról látszik?  Végre eljön a nagy nap, amit úgy vártunk mindannyian! Terveink szerint a 2013. július 15-i héten megnyitja kapuit a Budakeszi Vadaspark bejáratánál található ?Erdei Kalóz Kalandpark?!

 

Szeretettel várunk minden olyan kalandort, aki imád mászni, csüngeni, lógni, függeni és csusszanni! Bátor és kevésbé bátor kalózok is jöhetnek, a lényeg, hogy tériszonyt aznap senki se hozzon magával! Nagyon fontos, hogy ?Felelősségvállalási nyilatkozat? nélkül senki sem léphet a pályákra, mely az Erdei Kalóz Kalandpark honlapjáról (www.erdeikaloz.hu) letölthető, és aláírás előtt feltétlen átolvasandó!

Az oldalon egyébként minden hasznos információ megtalálható: pálya-térkép, szabályzatok, jegyárak (csoportokat előzetes bejelentés alapján tudunk fogadni!), nyitva tartás és fotók, hogy mindenki alaposan felkészülhessen lelkiekben is a nem mindennapi kalandra! Jegyeket a Budakeszi Vadaspark pénztárában lehet megvásárolni.

 

Egy igazi kalóz fél szemmel is végez a pályákkal?

 

Te mennyire bírod a magaslati kalandokat?

 

Budakeszi Vadaspark

Megosztom a cikket