Emmy-díjra zsűrizett a TV2 vezérigazgatója

Simon Zsolt (Budakeszi) meghívást kapott Tel Avivba a televíziós produkciók Oscar-díjának is hívott Nemzetközi Emmy-díj, az International Emmy Awards valóságshow kategóriájának zsűrizésére.

 

 

A TV2 vezérigazgatója emellett a Formagination izraeli műsorformátum versenyén is döntnöki szerepet kapott, valamint találkozott a nemzetközi tévés szakma vezetőivel.

Július 18-án Tel Avivban tartották az idei International Emmy Awards non-scripted reality kategóriájának zsűrizését, amelyre Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója is meghívást kapott. A szakember Magyarországról egyedüliként vett részt a nívós eseményen, ahol a legjobb, nem amerikai valóságshow-kat rangsorolta.

Simon Zsoltot emellett felkérték zsűrizni a Formagination elnevezésű izraeli műsorformátum versenyen is. Az esemény apropóján a TV2 vezérigazgatója tévécsatorna vezetőkkel, nemzetközi formátum fejlesztőkkel és gyártókkal beszélgetett a legújabb televíziós trendekről, műsorötletekről és azok fejlesztéséről, tévés sikerekről és tervekről.

A rendezvény szervezői a helyszínválasztással is demonstrálták, hogy az izraeliek az elmúlt években televízió-formátum nagyhatalommá váltak (pl. Az ének iskolája tehetséggondozó is izraeli formátum). A legfrissebb nemzetközi statisztikák szerint 2012-ben izraeli formátumból adtak el a legtöbbet a világon.

 

Simon Zsolt családját is magával vitte az eseményre, így számos történelmi esemény helyszínét is meg tudta mutatni gyermekeinek. Íme néhány családi esemény, melyet Simon Zsolt az egyik közösségi oldalon is közzétett:

2. stacio az Ecce Homo kolostorban                                       Holt-tenger

 

Kapcsolódó cikkek:

Szeretem Budakeszit!

Ismét Simon Zsolt lett a második legbefolyásosabb médiaszemélyiség

Megosztom a cikket