ELISMERÉS A BUDAKESZI RENDŐRÖKNEK ÉS TÁMOGATÁS A VÁROSI POLGÁRŐRÖKNEK

Döntött a képviselő-testület: a Budakeszi Rendőrőrsnek nettó 200 ezer forint értékben, 10 ezer forintos címletű Erzsébet-utalványokat ad az önkormányzat, hogy saját hatáskörben év végi jutalomban részesítse a kiemelkedő munkát végző rendőröket. A Budakeszi Városi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Egyesület civil szervezetként az utóbbi időben több kiemelt rendezvényen biztosította a személy- és vagyonvédelmet, ezért a képviselő-testület döntése alapján bruttó 200 ezer forintos üzemagyag támogatást ad az önkormányzat az egyesületnek.

A képviselők egyhangúlag döntöttek arról is, hogy elkezdődhet a budakeszi régi szennyvíztisztító telep újrahasznosításának az előkészítése. Az épületbontási és tervezési munkákra, illetve a szükséges szakhatósági engedélyek beszerzésére az önkormányzat három cégtől kér árajánlatot. A költségek fedezésére a környezetvédelmi alapból 6 millió 100 ezer forintot különítenek el.

Egyhangú döntés született a Kossuth köz csapadékvíz elvezetés I. ütemének kivitelezéséről, valamint a Makkosmária városrész csapadékvíz elvezetésére vonatkozó 2016-os tervek aktualizálásáról is.

Megosztom a cikket