Élelmiszersegély-osztás Budakeszin

 

 

 

 

 

 

Az Európai Unió Élelmiszersegély programjában az Élelmiszerbank tartós tejet, lisztet, lebbencs- és orsótésztát biztosított a rászorulóknak: a kisnyugdíjasoknak, a sok gyermeket nevelőknek és azoknak, akik a létminimum szintjén élnek.

2012. november 12-én, 13-án és 14-én a Híd Családsegítőben élelmiszersegély-osztás volt a rászorulóknak.

?Ezeket az élelmiszereket az Európai Unió Élelmiszersegély programjának keretében osztjuk, és Magyar Élelmiszerbank adományaként érkezik városunkba. Ezt három évvel ezelőtt civil szervezetek igényelték, a Katolikus Karitász és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete. Most is civil szervezetek végzik a segélyek szétosztását? ? nyilatkozta Bakács Bernadett, Budakeszi alpolgármestere. Az önkormányzat segíti és támogatja tevékenységüket, akik a település minden rászorulójának (a kisnyugdíjasoknak, a sok gyermeket nevelőknek és azoknak, akik a létminimum szintjén élnek) juttat pl. tartós tejet, lisztet, lebbencs- és orsótésztát egyéb tartós élelmiszert.

Bizony, hosszú sor kígyózott a Híd családsegítő környékén? Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki részt vett az akcióban, segítette azt odaadó munkájával!

 

 

SZTM

A Buda Környéki Televízió felvételének megtekintéséhez kétszer kattintson az alábbi képre:

Megosztom a cikket