Éjszakai amatőr asztalitenisz bajnokság

Szeptember 2-án (pénteken) és 3-án (szombaton) 18 órától szeretettel várunk minden érdeklődőt a hagyományos éjszakai amatőr pingpong bajnokságra.

Helyszín: Prohászka Gimnázium Tornacsarnoka (Budakeszi, Széchenyi utca 141.)

 

Óriási lehetőség!!! Szeptember 2-án (pénteken) 19 órakor bemutatót játszanak többszörös magyar bajnokaink és válogatott játékosaink: Fazekas Péter és Szita Márton, akik utána szívesen játszanak a jelentkezőkkel.

Jelentkezni a helyszínen lehet.

A részvétel diákoknak ingyenes, jövedelemmel rendelkezőknek 1000 Ft. A résztvevők között ajándékokat sorsolunk ki.

Szeretnénk kedvet csinálni a pingpongozáshoz, ezért kérjük, próbálják ki gyermekeknek, fiataloknak szóló edzéseinket hétfőn és csütörtökön, a Prohászka Gimnázium kis tornatermében 16 és 18 óra között.  Új jelentkezőknek az első két edzés ingyenes. A rendszeres foglalkozások díja 6 000 Ft/hó (önköltségi ár).

Ugyanitt felnőtt amatőr játékosaink kikapcsolódást jelentő örömjátékot játszhatnak hétfőn és csütörtökön 18 és 20 óra között. A játék lehetőség havi díja: 3 000 Ft/hó.

A pingpong játékosan fejleszti a gyermekek koncentráló képességét, a rendszeresen pingpongozó fiatal tanulmányi eredménye bizonyítottan javul.

Fejlődik a mozgáskoordináció, íráskészség, ritmus érzék. Nem szükséges hozzá különleges testi adottság, a reflex a döntő. Szórakoztató, kikapcsolódást segítő, stressz oldó hatású. Észrevétlenül mozgatja át az egész testet, hamar sikerélményhez juttat. Jó hatással van a társas kapcsolatokra.

 

Szeptember első hétvégéjén az egész családnak szóló kikapcsolódási lehetőséggel vár mindenkit a Budakeszi Amatőr Asztalitenisz Egyesület nevében Pósfai Gábor elnök, és Budakeszi Város Önkormányzata nevében Bakács Bernadett alpolgármester.

Megosztom a cikket