Családi pingpong verseny

A Budakeszi Amatőr Asztalitenisz Egyesület május 28-án családi pingpong versenyt rendezett a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnáziumban. Idén ez a második rendezvénye az önkormányzat sportegyesületének.

 

Tervezünk egy őszi versenyt is, mert felvette a kapcsolatot a sportegyesülettel Neckarsulm Obereisesheimi pingpong csapata:

„Szívesen meglátogatnák Budakeszit október 28. és 31. között. Reméljük, létrejön a találkozó, és tartunk egy fergeteges baráti bajnokságot ennek kapcsán. Ez lesz az első sport diplomáciai sikerünk.

 

A gyermeknapi családi versenyt a nevezőkön kívül az tette emlékezetessé, hogy sportegyesületünk tagjai saját készítésű süteményekkel örvendeztették meg a résztvevőket.

Ki kell emelni Dr. Draskóczy András profizmussal elkészített „Rákóczi túrós” süteményét, és a Peszmeg család által hozott több, mint száz kókuszgolyót.

A gyermeknapra tekintettel sok ajándék talált gazdára a Dechatlon áruház, az Itt-Ott TV,  a Dr.Kelen, a Gilan Kft, és az Open Network jóvoltából. Budakeszi önkormányzata a büfét biztosította, hogy erőre kapjanak a sportolók.

Idén először kisgyerek kategóriában is hirdethettünk eredményt!

Szeretnénk kérni a szülőket, hogy ezután is fogják kézen csemetéiket, szerezzenek nekik emlékezetes sportélményt azzal, hogy elhozzák őket ezekre az alkalmakra!

A gyermekek sosem felejtik el a szülőkkel sportosan eltöltött időt, így esélyt kapnak arra, hogy egészséges felnőttek legyenek, és majd tovább adják a jó példát. Egyesületünknek ez az elsődleges küldetése.

 

Lássuk a győzteseket!

Kisgyermek kategória:

1. Duliskovich Dávid

2. Sólyomvári Jázmin

3. Huszár Tímea

4. Ifj. Kovács Péter

5. Fenó Tibor és Huszár Kristóf

 

Nagygyerek kategória:

1. Schrotti Mátyás

2. Nagy Levente

3. Ifj. Peszmeg László

4. Peszmeg Mátyás

 

Női kategória:

1. Ozsváth Rita

2. Lengyel Katalin

3. Joóné Kelen Márta

4. Fenó Katalin

5. Peszmegné Bodrogi Gabriella

Férfi kategória: (16 induló)

1. Sólyomvári Tamás

2. Szemereki Tamás

3. Szabó Gábor

4. Szemereki Barna

Páros kategória:

1. Sólyomvári Tamás – Schrotti Mátyás

2. Szemereki Tamás – Szemereki Barna

3. Szabó Gábor – Nagy Ferenc

4. Seres Tibor – Bánáti Katalin

Családi kategória: (felnőtt, gyerek , páros, 8 családi csapat)

1. Peszmeg László – Ifj. Peszmeg László

2. Peszmegné Bodrogi Gabriella – Peszmeg Mátyás

3. Záhonyi Andor – Záhonyi Mátyás

Gratulálunk a szép eredményekhez!

 

Önkormányzatunk ezúton is köszöni az önkéntes szervezők áldozatos munkáját, nagyrabecsült elnökünk: Pósfai Gábor nagylelkű szervezési, anyagi hozzájárulását, Fodorné Süvegh Júlia könyvelőnk  felelősségteljes, munkakörén túlmutató gondoskodását, Lengyel Katalin és Bánáti Katalin, Seres Tibor, Szemereki Tamás szervezői, titkári, alelnöki tevékenységét, Nagy István önkéntes grafikus tervezői munkáját, melynek révén elkészültek divatos logós pólóink, melynek vásárlásával támogathatják egyesületünket (2 500Ft), kiemelten Valovics Gyula és Szily Márta versenyszervezői és szakmailag magas szintű bírói munkáját (szerencsénk, hogy Budakeszin laknak!), köszönjük  a Buda Környéki Televíziónak, a Mi kis városunknak a  verseny népszerűsítését, és Tajti Enikőnek az önkormányzati honlapon való megjelentetést és háttérmunkát.

 

Hajrá Budakeszi Pingpong!

 

Bakács Bernadett

bede.bakacs@gmail.com

FOTÓGALÉRIA ITT.

Megosztom a cikket