Budakeszi gyerekek ismét nyaralhatnak a Hegyvidéki Élménytáborban

Idén ismét lehetőség van arra, hogy a budakeszi gyermekek a XII. kerületi, Mátyás király úti élménytáborban nyaraljanak.

Budakeszi önkormányzata megállapodást köt a XII. kerületi önkormányzattal, melynek keretében július 6. és augusztus 14. között Budakeszin lakó gyermekek is jelentkezhetnek hetes turnusokban a színvonalas nyári napközis táborba, az első osztályos korosztálytól kezdve. A tábor természetvédelmi területen fekszik, sportpályák, óriás homokozó, tanösvény, medence segíti a gyermekek aktív pihenését. Kiváló minőségű a napi háromszori étkezés. Táboron kívüli változatos kirándulások teszik emlékezetessé a gyerekek számára az ott töltött hetet. (A táborról készült riport a budakornyekitv.hu-n megtekinthető: Mátyás király táborban a budakeszi gyerekek?címmel.)

A tábor díja 9200 Ft/hét. Fizetni kell a napi buszközlekedés költségét, (mely a heti gyermeklétszámtól függ és kb. 700 Ft/nap) és a belépődíjat, ha külső programra mennek.

Budakeszi város önkormányzata a szülők kérésére nyolc óránál hosszabb felügyeleti időt szervez, ezért a gyermekeket a táborozás alkalmával reggel héttől várjuk az Erkel Ferenc Művelődési Házban (Budakeszi, Fő u. 108.). Nyolc órakor indulnak a táborba, négy órakor indulnak vissza Budakeszire, és öt óráig ismét felügyeletet biztosítunk ugyanott. Várjuk a szülők jelentkezését a Széchenyi István Általános Iskolában Suda Éva tanárnőnél június 10-éig, illetve Polgármesteri Hivatalban, 2015. június 25-éig. Jelentkezési lap az ügyfélszolgálaton kapható.

 

Bakács Bernadett

bede.bakacs@gmail.com

Mátyás király táborban a budakeszi gyerekek

Megosztom a cikket