Búcsú Sándor Györgytől

Sándor György – a rendszerváltás előtti budakeszi közélet egyik meghatározó alakja – 77 éves korában hosszan tartó betegség után 2019. december 31-én elhunyt.

Budakeszi iránti kötődése már gyerekkorában kialakult, élete nagy részét a közösség szolgálatának szentelte. Egyik előmozdítója, szervezője volt a Napsugár utca – lakossági és önkormányzati közös finanszírozásában történő – aszfaltozásának, és a „Keszi” települések találkozóinak.

Bálok, közéleti beszélgetések szervezését is vállalta, az első budakeszi újság létrehozásában is aktív szerepet vállalt. A testvérvárosi kapcsolatok kialakításának kezdeményezésével, az akkori helyi vállalkozói érdekképviseletben kifejtett kiváló szervezeti munkájával, a rendszerváltás során az önkormányzati rendszer zökkenőmentes átalakításának támogatásával járult hozzá a helyi közösségi élet fejlődéséhez, színesebbé tételéhez.

Sándor György búcsúztatása 2020. január 16-án 14:30 órakor lesz a Budakeszi temető ravatalozójában. A család kérése, hogy aki szeretne búcsút venni tőle, csokor vagy koszorú helyett egy szál fehér virággal köszönjön el. A búcsút követően a család szűk körben kíséri el az elhunytat utolsó földi útjára.

Megosztom a cikket