Az EFMK-ban ünnepelt a Fenyőgyöngye Nyugdíjas Klub is

„A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,/ A szeretet nem féltékeny,/ Nem kérkedik, nem gőgösködik,/ Nem tapintatlan, nem keresi a magáét,/ Haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója,/ Nem örül a gonoszságnak,/ De együtt örül az igazsággal./ Mindent eltűr, mindent elhisz,/ Mindent remél, mindent elvisel./ A szeretet soha el nem múlik.” idézett Pál apostol szeretethimnuszából dr. Győri Ottilia polgármester, amikor a karácsonyi rendezvényen megjelenteket köszöntötte. Hozzátette, a szeretet az, mely képes tartalommal megtölteni az ünnepet, az azt követő hétköznapokat. „Bízom benne, hogy ez a felemelő és örök érték, mely bennünket is áthat, kisugárzik a szűkebb és tágabb közösségbe, és békét teremt a lelkekben a hétköznapi küzdelmek során is”, tette hozzá a polgármester asszony, aki Budakeszi Város Önkormányzata nevében a legteljesebb felkészülést és áldott, varázslatos, szeretetben gazdag karácsonyt és egészségben bőséges újesztendőt kívánt minden budakeszi nyugdíjasnak.

A december 12-i, csütörtöki ünnepségen Arányi Imréné, a nyugdíjasklub elnöke megköszönte a művelődési ház vezetőjének, Tóthné Fajtha Anitának, hogy a rendezvényeikhez megfelelő segítséget nyújt, a polgármester asszonynak pedig azt, hogy támogatta a klub 50 éves évfordulójának méltó idei megünneplését.

Hivatali elfoglaltsága miatt az ünnepségen nem vehetett részt Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő, de kollégái köszöntötték a jelenlévőket és kis ajándékokkal kedveskedtek a nyugdíjas klub tagjainak.

Az eseményen részt vett ’Sigmond Bertalan alpolgármester, Somlóvári Józsefné, a Közbiztonsági, Közellátási és Környezetvédelmi Bizottság elnöke is. Az ünnepi műsor után ők is süteményekkel kínálták a jelenlévőket.

Megosztom a cikket