Állatok Karácsonya | Budakeszi Vadaspark – Az erdő kapuja

Ismét eljött az év ezen pillanata, amikor szeretetben, békességben ünnepeljük Karácsony napját  Nálunk azonban nem csak mi, emberek ünneplünk, hanem bizony az állatainknak is kijár az ajándékozás öröme, hiszen ők segítenek nekünk megismertetni fajukat és a velük kapcsolatos érdekességeket és szeretteteik meg az állatokat az emberekkel.

Ezért cserébe néhány állatunknak kis karácsonyi ajándékkal készülünk, melyet szép (állatbarát) csomagolásba rejtünk, hogy a bontogatás élménye nekik is meglegyen. A csomagok, állataink kedvenc nasiait rejtik, hoszen nekik ez okoz a legnagyobb örömöt.

A program kezdetén, aki szeretné, aláírhatja a csomagokat, mielőtt odaadnánk az állatoknak, ezzel is egyedivé téve az ajándékaikat.
Megnézhetjük, hogyan bontja ajándékát Muci művésznőnk, a világ legszebben vonyító aranysakál hölgye, vagy hogyan bontják ki ügyes mancsaikkal a két kis banditamaszkosunk, Gordon és Salamon a mosómedvék, vagy milyen ravasz módot eszel ki okos kis rókánk, Parázs, az összes nassolnivaló megszerzésére. A hónap állatai se maradnak ki a jóból, az angyali Angéla és kajla Zselé görényünk, decemberi sztárjaink is megkapják a meglepijüket, Titeket pedig egy kis görénysimivel ajándákoznak meg. Pontosabban, Ti simogathatjátok meg őket és nem ők simogatnak meg Titeket ;D
Az ajándékozás utolsó résztvevője, aki türelmetlenül várja már a kis csomagját, pedig 3 szeleburdi mókuskánk, Manó, Lily és Robin. Lilykénk, a kis sztárpalántánk pedig aprócska hámját magárakapva kilátogat Hozzátok, hogy személyesen is megköszönhesse az ajándékát, egy közös kis mókus séta keretein belül 

Végezetül pedig együtt felsétálunk az állatsimogatóba, ahol felállítjuk a simogatós dámszarvasoknak és muflonoknk a karácsonyfáját és feldízsítjük a számukra legszebb díszekkel, melyek finom alma és keksz darabok formájában nyilvánulnak meg.

Egész napos programot pedig a Budaörsi Rendőrkapitányság biztosít mindenki számára az új Szaletli területán, izgalmas, interaktív játékokkal.

Várunk minenkit hatalmas szeretettel!

 

Állatok Karácsonya

Megosztom a cikket