Agility világsztárok Budakeszin

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a DogFlow Arena (és tudomásunk szerint Budakeszi) első agility versenyét. A rendezvény kiemelkedően sikeres volt, mindhárom napon jóval több, mint 100 kutya-ember páros mérettette meg magát.
Az eseménynek külön rangot adott a nemzetközi mezőny: eljött Budakeszire versenyezni a cseh Tereza Kralova kétszeres világbajnok is, de érkeztek versenyzők Lengyelországból, Ausztriából és Szlovéniából is. Rajtuk kívül pedig számtalan korábbi és jelenlegi magyar bajnok, illetve válogatott versenyző is ellátogatott Budakeszire.

A bírók között ott volt Tráj Tamás, a csarnok egyik szakmai vezetője, a 2016. évi agility világbajnokság egyik bírója, valamint a német Stefanie Semkat, aki a 2019. évi agility világbajnokság egyik bírója volt. A bemutatkozó versenyt követően most kezdődik a készülődés a XXVIII. Agility Országos Bajnokságra, amelynek szintén a DogFlow Arena ad otthont 2021. október 16-án és 17-én.
A képen balról jobbra: Tráj Tamás VB-bíró, a DogFlow Arena egyik szakmai vezetője, Tereza Kralova kétszeres világbajnok Csehországból, Füzi Júlia kétszeres magyar bajnok, a DogFlow Arena másik szakmai vezetője.

Megosztom a cikket