A budakeszi Janicsák Veca nyerte A nagy duettet

A harmadik helyen Erdei Zsolt és Judy végzett, a dobogó második fokára Mádai Vivien és Csipa állhatott. Az Év Duettje címet pedig Simon Kornél és Janicsák Veca nyerte el.

 

A Nagy Duettben sokat próbált énekesek és dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra. Amatőr és profi énekesekből álló sztárpárok adtak számot tudásukról élőben, hétről-hétre.

 

A TV2 zenés show-jának utolsó adását részletezve próbáljuk annak hangulatát visszaadni:

Mádai Vivien és Csipa a borzasztóan hangzó Pappa Pia című film betétdalaként beharangozott Zene nélkül mit érek én című örökzöldet adta elő, valamilyen okból egy karaoke buliba cseppenve.

Ábel Anita és Emilio a határaikat szerették volna átlépni a Push it című dallal, amiben a színésznő valóban kihozta magából a dögös énjét, a zsűri kellőképpen oda is volt a nyolcvanas éveket megidéző partihangulatért. Janicsák Veca és Simon Kornél mulatásival érkezett: a Bulibárót a színész szavalni kezdte először a színpadon, majd pedig egy kicsit visszafogott, de alapvetően leginkább Macskajajos hangulatban folytatódott a produkció.

Judy és Erdei Zsolt a Neoton Família slágerével próbált igazi diszkóhangulatot hozni a fináléba, ami a Travoltaként rázó Madárral meglehetősen viccesre sikerült. A második kör első előadói, Mádai Vivi és Csipa a 99 Luftballonsszal és a német nyelvvel birkóztak derekasan, Ábel Anita és Emilio pedig az FLM egykori, csapból is folyó dalával hozta vissza a kilencvenes éveket; megspékelve egy kis modern társkereséssel is.

Janicsák Veca és Simon Kornél második produkciója a Vaya Con Dios Hey Na Na Na című klasszikusa volt, amit fantasztikusan sikerült előadniuk. Judy és Madár ezúttal a bokszoló egykori bevonulózenéjét, a Republic Szállj el kismadárját vitte színpadra, nem is akármilyen kalitkás körítéssel.

És elérkezett a pillanat, amikor a két döntő során legkevesebb szavazatot kapó páros nem folytathatta tovább a versengést: e szerint pedig A Nagy Duett a negyedik helyre elég voksot szerző Ábel Anita és Emilio számára ért véget pár perccel az adásfolyam befejezése előtt.

A harmadik körben így már csak három pár mérkőzhetett meg, amikor is egymástól rabolt dalokkal álltak színpadra a profi és amatőr énekesek. Erdei Zsolték Ábel Anitáék Hungária mixével limbóztak be, és adták elő utolsó versenydalukat. Janicsák Veca és Simon Kornél Csipáéktól rabolta el az énekesnő édesapjának nagy slágerét, a Z?Zi Labortól a Honky Tonk Womant. Mádai Vivienék pedig Janicsák Vecáéktól a Boney M dalt választották, és ezzel zárult is versenydalok sora.

Az énekesnő a Bornak azt nyilatkozta, hogy, nemcsak amiatt  örül, hogy kevésbé ismert oldalait is megmutathatta a közönségnek, de van még valami, ami miatt hálás a műsornak:

“Kornél barátságát A Nagy Duettnek köszönhetem, ő na­gyon hiányzik majd, ha véget ér a műsor. Elfoglaltak va­gyunk, de nem szeretnénk elengedni egymás kezét. Úgy tervezzük, összehozzuk a családokat, én pedig szeretném megnézni őt a színházban is. (?) Ha netán elsőként szakítjuk át a képzeletbeli célszalagot, az már csak hab lenne az amúgy is édes tortán”- nyilatkozta Janicsák Veca.

 

Forrás: TV2 / 24.hu

 


 

Megosztom a cikket