A Borostyán Nyugdíjas Klub karácsonyi ünnepsége

Szeretetteljes adventet, áldott karácsonyt, békés, boldog, egészségben gazdag újévet kívánt a Borostyán Nyugdíjas Klub karácsonyi ünnepségén résztvevőknek dr. Szelenczy Gabriella jegyző asszony, aki a hivatali elfoglaltsága miatt távollévő dr. Győri Ottilia polgármester asszony nevében is köszöntötte a budakeszi nyugdíjasokat.

Müller Péter szavait idézte, aki szerint „Karácsony nem az ész, hanem a szív ünnepe. És a szív érzi, hogy azok is ott állnak veled a karácsonyfa körül akiket a szemeddel nem látsz, és az eszeddel nem hiszel.” Úgy fogalmazott, karácsony csodája nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. „Kívánom mindannyiuknak, hogy a szeretet, a békesség tegye széppé az ünnepeket!”, tette hozzá a jegyző asszony.

Szeretettel üdvözölte a klub megjelent tagjait Tóthné Fajtha Anita, az Erkel Ferenc Művelődési Központ vezetője és Dorka Józsefné Jolika, a nyugdíjas klub elnöke is. Azt hangsúlyozták, hogy a karácsony legfontosabb üzenete a szeretetről szól: adjunk időt figyelmet magunknak, a családunknak, a szeretteinknek, a barátainknak és ismerőseinknek egyaránt.

A nyugdíjas klub elnöke hangsúlyozta, különleges értéknek tartja, hogy a tagjaik, a budakeszi nyugdíjasok otthon érezhetik magukat a művelődési központban, a munkatársak megbecsüléssel tekintenek rájuk, és a programjaikhoz megfelelő támogatást kapnak évről évre.

Megosztom a cikket