8% energiadíj-kedvezmény

A kormány év eleji 10%-os rezsicsökkentése mellett további 8% energiadíj-kedvezmény vehető igénybe. Bővebb információért kattintson ide!

 

 

 

Egy jól működő háztartás kontrollálja kiadásait és nyitott az új megoldások iránt. Egy újdonság pedig akkor lehet sikeres, ha a kedvező feltételek megteremtése mellett megbízható, egyszerű és garantált tud maradni.

Az ELMŰ megbízható, stabil áramszolgáltatása, valamint folyamatosan bővülő kényelmi szolgáltatásai mellett egy új megoldást is ajánl az Ön rezsiköltségeinek csökkentésére.

Mit jelent ez pontosan? Az év eleji 10%-os rezsicsökkentés mellett további 8% energiadíj-kedvezmény-nyel* szeretnénk csökkenteni az Ön háztartásának kiadásait 2013. június 1-től!

*A 8%-os energiadíj-kedvezményt a 2013. május 2-án érvényes egyetemes szolgáltatói árszabás éves fogyasztásának megfelelő energiadíjából biztosítjuk. A szerződés 2014. december 31-ig érvényes.

HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Ma már mindenki okosabban költ, megfontoltabban tervez és visszafogja kiadásait annak érdekében, hogy a válság hatásait mérsékelje. Ugyanígy gondolkodunk mi is az ELMŰ-nél.

Éppen ezért olyan megoldások fejlesztésén dolgozunk, amelyek ésszerűsítik a szolgáltatásokat, csökkentik a költségeket, így ügyfeleinknek is tudunk kedvezményeket nyújtani.

Amennyiben kényelmi szolgáltatásainkat választja, hozzájárul a papír, a nyomtatás, a levélkézbesítés, a postai jutalék és a személyes ügyfélszolgálat tetemes költségeinek csökkentéséhez.

 

ONLINE TARIFA ? ÁRKEDVEZMÉNY ÁRGARANCIÁVAL!

online, így kényelmesen, sorban állás nélkül, otthonról intézhet mindent, korszerű, hiszen elektronikus, gyors és környezetbarát, kedvező, mert lehetőséget nyújt további 8% energiadíj-kedvezményre, garantált és kiszámítható, hiszen 2013. december 31-ig vállaljuk a kedvezményt!

 

EXTRA HOZZÁJÁRULÁS

Küldje vissza aláírt szerződését minél előbb és egy 1000 Ft értékű élelmiszer-vásárlási utalványt küldünk Önnek extra ajándékként!

 

VILLÁM ÜGYFELEKNEK VILLÁMAJÁNDÉK!

Az első 1000 ügyfelünk, aki Online Tarifára vált, egy-egy 6000 Ft értékű energiatakarékossági ajándék-csomagban is részesül!

Az Online Tarifával Ön 10+8%-os kedvezményre jogosult, amennyiben vállalja, hogy

?             regisztrál az ELMŰ Online ügyfélszolgálatán és áramügyeit a jövőben ott, az internet segítségével intézi;

?             az ELMŰ elektronikus számla szolgáltatását választja;

?             áramszámláit a jövőben a legbiztonságosabb készpénzmentes fizetési módok valamelyikével, banki átutalással, online bankkártyás fizetéssel vagy csoportos beszedési megbízással rendezi.

 

ILYEN EGYSZERŰ!

Regisztráljon pillanatok alatt Online ügyfélszolgálatunkon, a ker.elmu.hu felületen!

A belépést követően válassza az Online Tarifa menüpontot!

Szerződjön a 10+8% kedvezményért 6 egyszerű lépésben!

Nyomtassa ki és írja alá a szerződést!

 

Juttassa vissza címünkre az aláírt versenypiaci szerződést elektronikusan (fotózva vagy szkennelve), esetleg postán május 25-ig, hogy június 1-től igénybe vehesse az energiadíj-kedvezményt!

E-mail címünk: onlinetarifa@elmu.hu

Postacímünk: ELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft.,

1389 Budapest, Pf. 149

 

 

 

Látogasson el a ker.elmu.hu webcímen elérhető Online ügyfélszolgálatunkra, ahol megtalálja a részletes feltételeket.

Igényelje az Online Tarifát még ma, hogy minél előbb igénybe vehesse a 10+8% kedvezményt!

 

ELMŰ Nyrt.

 

Kapcsolódó cikk:

Örömteli évkezdet

Magyarország nem hagyja magát!

 

Megosztom a cikket