Útlezárás a Makkosi úton

Tisztelt Ingatlantulajdonosok és Gépjármű tulajdonosok! 

Ezúton értesítjük, hogy a Budakeszi-Makkosmária városrész csapadékcsatorna építés III. ütem munkavégzése miatt 2021. július 26. – 2021. július 30. között a Makkosi Út (Székely-köz és Makkosi út-Megyei út kereszteződés között) 8:00 órától 16:00 óráig teljes lezárásra kerül.

A munka beruházója: Budakeszi Város Önkormányzata

Generál Kivitelező: FER 3331 KFT

Cím: 3527 Miskolc, Üteg u.2

Helyi munkairányító: Vojtovics Tibor

Igyekszünk a munkánkat a lakosság legkisebb zavarása mellett végezni.  A folyó munkálatok miatt a megjelölt időpontban 08:00-16:00 óra között teljes útlezárásra lesz szükség, ezért a munka befejezéséig gépjármű forgalom nem közlekedhet a lezárt szakaszon ingatlannal rendelkező tulajdonosok kivételével, akiknek az ingatlanjaikhoz történő ki- és beállás idejére is átjárást biztosítunk a lezárt szakaszon.

A megjelölt munkaidőn kívül a forgalom fél útpályán halad tovább.

A teljes szakasz tervezett helyreállítása (félpályás aszfaltozás) augusztus első hete, amiről külön értesítőt küldünk. (Ez a munkarész 1-2 napos lezárást vesz igénybe.)

A lezárt útszakaszt a Makkosi út-Megyei út kereszteződéstől a Megyei út-Kert u.-Árnyas u.-Gábor Áron u.-Makkosi út útvonalon lehet megkerülni.

A Makkosi út felső szakaszáról a Megyei út-Kert u.-Fő u. útvonalon lehet a Fő u.-ra kijutni.

(A Kert utcán jelenleg ennek megfelelően van már kitáblázva, a Makkosi út pedig hétfő reggel kerül kitáblázásra a fent leírtak alapján.)

Kérjük szíves megértésüket a munkavégzés idejére.

Igyekszünk a megjelölt határidő előtt befejezni a munkavégzést, hogy a teljes útzár hamarabb feloldható legyen.  

  

Miskolc, 2021. június 22.

Megosztom a cikket