Szent Iván Éji éjszakai szakvezetés kaland a Vadasparkban, záróra után.

This event has ended

budakeszivadaspark.huLégy részese Június 21-én a záróra utáni Vadaspark élménynek. Gyertek el, hogy beleshessetek a kulisszák mögé, megtudjátok, mi történik a Vadasparkban záróra után. Hogyan viselkednek az állatok sötétben, mit csinálnak az éj leple alatt?

Töltsetek el egy kellemes, nyári éjszakát a Vadasparkban, miközben részt vesztek egy vezetett túrán, ahol sok-sok érdekességet tudhattok meg az állatokról és a természet titkairól. Hallgassatok izgalmas történeteket a boszorkányok, varázslók, népi hiedelmek állatairól és legyetek részesei két extra programnak is: megetetjük közösen a két tündéri csacsinkat és egy mini-tűzugráson is részt vehettek (állat-és természetbiztonsági okokból a nagyméretű tüzet mellőzzük), mellyel bevonzzuk az egészséget, szerelmet, boldogságot a hiedelem szerint.

 

A programra előzetes jegyvétel szükséges, melyet a Ticketbase felületén tudtok megtenni. Figyelem! Csakis erre a programra kijelölt jegy vásárlása érvényes, melyen a dátum és a program címe fel van tüntetve!

Maximum létszám 50 fő.
A késői időpont miatt a programot 7 éves kortól javasoljuk.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Szent Iván Éji szakvezetés – Június 21.

Megosztom a cikket