Normális Család 1.0 kommunikációs tréning

This event has ended

Kinek van igaza…” akaratunk ellenére időről-időre ebbe a játszmába keveredünk. Ugye, hogy így van? A közlekedésben, a boltban, a munkahelyen, és nem beszélve a legfontosabbról: a családunkban. Mire jó ez a játszma? Az én tapasztalatom szerint csak energiát veszítünk vele. Hogy mi az oka, hogy így szocializálódtunk? Gyere és tudd meg a Február 20-án induló „Normális család 1.0” nevű kommunikációs tanfolyamon, ahol a Marshall Rosenberg, amerikai pszichológus által megfogalmazott módszer segítségével visszatérhetünk a szeretet nyelvéhez. Azt előre bocsátom, hogy nem lesz könnyű – olyan lesz, mint egy nyelvtanfolyam. Nekem jelentős pozitív energiákat és kapcsolódási lehetőségeket hozott ez a természetes kommunikációs módszer és szemléletmód az életembe. Nézz bele a csatolt youtube videóba, az első néhány perc megtekintése is segíteni fog a döntésben, hogy ez a te utad-e.

Szerintem azért ingyenes ez a tanfolyam, mert olyan értékes a tudás, hogy azt nehéz lenne pénzösszegben kifejezni – én így látom. Íme a részletek:
Normális Család 1.0 kommunikációs tréning
Várunk minden érdeklődőt, szomszédasszonyt vagy urat, anyut, aput vagy már (majdnem) felnőtt korú gyermekeket. A program a Budakeszi járásban élők számára ingyenesen elérhető. Előre is köszönjük!
Helyszín: Generációk Háza, Budakeszi, Erdő u. 83.
Időpontok:
Február 20. 17:00-19:00
Február 27. 17:00-19:00
Március 6. 17:00-19:00
Március 13. 17:00-19:00
Március 20. 17:00-19:00
Március 27. 17:00-19:00
Ajánlott felszerelés: kényelmes öltözet, írószerszám, vízzel, teával szolgálhatunk, ha egyéb igény merül fel, kérjük, hozd magaddal, a tréning ideje alatt nyugodtan elfogyaszthatod.
Fontos, hogy jól érezd magad! Ne legyél éhes, szomjas, ne fázz, ne legyen meleged, mert akkor tudsz figyelni, és így sokkal könnyebb a tanulás!
A jelentkezésedhez, kérjük, töltsd ki ez az ürlapot:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBMMoC0oGh8QmQXZFQe0bIc8KpfTiSev7BABHjJTazMx1pkg/viewform

Gyermekfelügyeletre van lehetőség, amit kizárólag előzetes igénybejelentés alapján tudunk szervezni. (A jelentkezési lap utolsó két kérdése.)
Éljetek a lehetőséggel, nagyokat szoktak játszani a lurkók a szomszéd szobában.
 
Szeretettel várunk:
Biczók Csermely Zsófia és Darvas Péter
Megosztom a cikket