Lego város és vasútmodell-kiállítás – ELMARAD

This event has ended

 A kiállításon központi eleme egy 50 nm-es Lego-város terepasztal: vasút, villamos és kisvasút közlekedéssel. A modellvárost villamos, magasvasút, óriáskerék, körhinta színesíti. A gyermekek kipróbálhatják az irányítható terepasztalt, tologathatnak Thomas mozdonyokat és játszhatnak favonattal. A Lego az egyik legkedveltebb játék a gyermekek körében, sikere hosszú évtizedek óta töretlen.

Más építőjátékokhoz hasonlóan a konstruáló játékok csoportjába tartozik. Az építőkockák nagyon fontos segítséget nyújtanak a finommotorika, sőt a koncentráció fejlesztésében. Az érzékelés, sőt a valóság leképezésével kapcsolatos képességek fejlesztésében is. A gyerekek a létrehozott térformát elképzelik, majd megépítik, miközben nagyban hagyatkoznak fantáziájukra, logikájukra és kézügyességükre is.

A Lego beépült a mai modern oktatási rendszerbe is, hisz a különböző feladattípusok és fejlesztési célok segítségével könnyebbé teszik a gyerekek számára az ismeretek elsajátítását. Várunk szeretettel minden érdeklődő, játékos kedvű, építeni vágyó gyermekes családot!

Megosztom a cikket