Mire jók az Update termékek?
Update ételeink hagyományos recepteken alapulnak, csak bizonyos összetevők változnak:
? a cukor helyett az update cukrot (természetes édesítőt);
? liszt helyett a speciális 6 gramm/100 gramm szénhidrát tartalmú Norbi Update 1 lisztkeveréket használjuk;
? ügyelünk a csökkentett zsírtartalomra;
? nem alkalmazunk mesterséges ízfokozó anyagokat, mint amilyen például a nátrium-glutamát;
? termékeink nem tartalmaznak szintetikus színezőanyagokat;
? hentesáruink valódi húsból készülnek;
? egyedül mi kínálunk szőlőcukrot nem tartalmazó széles hentesáru-választékot, glutamát-, cukor- és nitritmentes terméket;
? a süteményeink tölteléke valódi gyümölcsből készül.
Két klinikai vizsgálat is elismerte az update péksüteményt. Alapelv a minimum felére csökkentett szénhidrát és az igen alacsony (30 alatti) glikémiás index.
Jelenlegi labormérésünk alapján péksüteményeink 70%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaznak.
A liszt szénhidráttartalmát természetes rostokkal, növényi fehérjékkel csökkentjük.
Fejlesztéseinket folyamatosan független labormérésekkel ellenőrizzük.
Hanyecz Mariann