Mire jók az Update termékek?

Update ételeink hagyományos recepteken alapulnak, csak bizonyos összetevők változnak:

 

 

 

 

 

 

? a cukor helyett az update cukrot (természetes édesítőt);

? liszt helyett a speciális 6 gramm/100 gramm szénhidrát tartalmú Norbi Update 1 lisztkeveréket használjuk;

? ügyelünk a csökkentett zsírtartalomra;

? nem alkalmazunk mesterséges ízfokozó anyagokat, mint amilyen például a nátrium-glutamát;

? termékeink nem tartalmaznak szintetikus színezőanyagokat;

? hentesáruink valódi húsból készülnek;

? egyedül mi kínálunk szőlőcukrot nem tartalmazó széles hentesáru-választékot, glutamát-, cukor- és nitritmentes terméket;

? a süteményeink tölteléke valódi gyümölcsből készül.

 

Két klinikai vizsgálat is elismerte az update péksüteményt. Alapelv a minimum felére csökkentett szénhidrát és az igen alacsony (30 alatti) glikémiás index.

Jelenlegi labormérésünk alapján péksüteményeink 70%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaznak.

A liszt szénhidráttartalmát természetes rostokkal, növényi fehérjékkel csökkentjük.

Fejlesztéseinket folyamatosan független labormérésekkel ellenőrizzük.

 

Hanyecz Mariann

 

Megosztom a cikket