LAKOSSÁGI ÉRTESÍTŐ: Nem lehet parkolni hétfőtől szerdáig a szervizúton

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. január 20. és január 22. között megkezdődik a Fő utca szervizúti parkolók - térkövezési munkálatainak a befejezése.A kivitelezési munkálatok ideje alatt (7:00-tól 17:00-ig) a fent megjelölt időszakokban és munkaterületeken nem lehet gépjárművel parkolni. Fentiekre való tekintettel kérjük, szíveskedjenek az ideiglenes forgalomtechnikai rendet a parkolók építési ideje alatt betartani a munkálatok megkönnyítése érdekében.

Közéleti és jótékonysági kávézás Győri Ottilia polgármesterrel

Az első alkalommal meghirdetett programra sokan érkeztek a Babszem kávézóba, két összetolt asztal mellett sem fértek el az érdeklődők. A kötetlen beszélgetésen ’Sigmond Bertalan alpolgármester és Korondy Tamás, a BVV Kft vezetője is részt vett. Csenger Zalán Zsolt, országgyűlési képviselő a közeli irodájából érkezett az eseményre.

FRISS: Mától a BVV Kft-hez került az ételdoboz akció megvalósítása

A budakeszi önkormányzat vezetése a Re-Formáló Egyesületnek megköszönve a felajánlott együttműködés lehetőségét, mától, január 15-től a BVV Kft-re bízta a jótékonysági élelmiszer-adományozó akció kivitelezését, megvalósítását, és a rászoruló budakesziek megsegítését célzó ételdobozok mielőbbi kihelyezését.

Híreink

Városháza hírei

Ingatlan pályázatok

Megosztom a cikket