Bringára fel, Budakeszi!

Az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztosság a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) bevonásával 2020 februárban kiírta az Aktív Magyarország Program részeként az Országos Bringapark Program pályázati felhívást.

Budakeszi Város Önkormányzata élt a lehetőséggel és az elsők között adta be pályázatát a Sportpályán található Budakeszi Bringapark felújítására. A Bringaparkban úgynevezett Pumptrack(pumpa pálya) és freeride/dirt pálya is található, mindkettő felújításra, bővítésre kerül a pályázatból.

A Pumptrack pályát a kezdő biciklisek, gyerekek is nagy szeretettel használják, míg a freeride/dirt pályát a profik használják előszeretettel, itt versenyeket is tudunk majd tartani.

Az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztosság 2020. június 11-én értesítette hivatalos úton az önkormányzatot, hogy a megpályázott összeget, a bruttó 3,5 millió Ft-ot megnyerte. A felújításhoz az önkormányzat ugyanekkora, 3,5 millió Ft-os önrésszel járul hozzá. A tervek szerint a kivitelezés a nyáron elkezdődik, és ősszel már használatba is vehetik a megújult Bringaparkot a kalandvágyók!

A hírről a polgármester is beszámolt a hivatalos Facebook oldalán.

Bringára fel, Budakeszi!🚲🚲🚲Friss hír! Bruttó 3,5 millió forintot nyertünk a Bringapark felújítására és bővítésre. Ehhez…

Közzétette: Győri Ottilia hivatalos oldala – 2020. június 12., péntek

Megosztom a cikket