Angyalkás muffin áfonyával

II. Karácsonyi süteménysütő verseny, gyermek kategória I. helyezett

A recept megtekinthető ide kattintva.

 

Muffin alaprecept:

Hozzávalók:
1 bögre liszt,
fél bögre cukor,
fél bögre tej,
4 ek. olaj,
1 vaníliás cukor,
fél cs. sütőpor,
1 db tojás.

Elkészítés:

A tojást habosra verjük. Majd minden hozzávalót hozzáadunk és alaposan összekeverjük.
Maffin papírral bélelt maffin formába töltjük jó háromnegyedig. Ez az adag 12 darabos formához pont elég.
Előmelegített sütőben 170 fokon 20-25-percig sütjük.

Extra:  áfonyával töltve + angyalkakrém

 

Zágoni Petra

II. Karácsonyi süteménysütő verseny, gyermek kategória I. helyezett

 

Kapcsolódó cikk:

II. Karácsonyi süteménysütő verseny, Budakeszi

Megosztom a cikket