A Nagy Gáspár Városi Könyvtár közleménye

Kedves Olvasóink! Az energiatakarékossági intézkedések miatt a téli időszakban könyvtárunk nem tudja biztosítani a jelenlét kölcsönzést.

Ezért november 4-ig tartunk nyitva a szokásos rend szerint, majd egy hét technikai átállás után november 14-től a Fő utca 98. szám alatti raktárunkban (az egykori tüdőgondozó épületében) átadópontot üzemeltetünk, ahol az e-mailben előre megrendelt maximum 5 könyvet lehet átvenni. A megrendelt könyveket helyhiány miatt egy hétre tesszük félre.

Hétfőn, csütörtökön és pénteken 14 és 16, kedden 16 és 18 óra között leszünk ott. Szombati napokon nem lesz könyvátadás.
A megrendeléshez a www.ngvk.hu honlapunkról elérhető online katalógusunkat http://0567.netlib.hu/katalogus tudják használni, illetve friss beszerzéseink listáját http://ngvk.hu/index.php/gyujtemeny/uj-beszerzesek/2022-es-beszerzesek,
a gyerekkönyvtári ajánlókat http://ngvk.hu/index.php/gyermekkonyvtar/uj-konyveink/ vagy , a Facebook-oldalunkon közzé tett ajánlókat.

Katalógusunk használatához hamarosan oktatóvideót is készítünk. Munkánkat nagyban segítené, ha aktuálisan elérhető könyveket kérnének, illetve ha külön üzenetben kérnék a gyermek és a felnőtt részlegről a könyveket. Az energiatakarékosság miatti zárva tartás pontos időtartamáról a későbbiekben fogjuk tájékoztatni olvasóinkat. A telefonos elérhetőség a raktárban még bizonytalan, kérjük, e-mailen keressenek bennünket!

www.facebook.com/budakeszikonyvtar

 

Megosztom a cikket