Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa804
mod_vvisit_counterTegnap1159
mod_vvisit_counterEz a hét804
mod_vvisit_counterMúlt hét6181
mod_vvisit_counterEz a hónap21244
mod_vvisit_counterMúlt hónap33384
mod_vvisit_counterÖsszesen3443741

Online látogatók: 10
Az Ön adatai: 54.159.91.117
,
Mai nap: 2018 jún. 25.

FORGALMI REND VÁLTOZÁS

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Budakeszin, a Szél utca - Munkácsy Mihály utca csomópontban vízvezeték felújítás, út- és járdaburkolata felújítás, ív és magassági korrekció, valamint járdaépítés kerül kivitelezésre.

101 alkalommal olvasva

Autópálya kisokos

Legfontosabb tudnivalók az autópályán közlekedőknek, különös tekintettel a TÉLI időszakra.

384 alkalommal olvasva

KÖD - járművezetés ősszel

Rövidebb nappali időszak, csúszósabbá váló utak, vakító napfény, vadállatok fokozottabb megjelenése az utak mentén ? mindezek csupán a töredékei az őszi közlekedés veszélyeinek.

221 alkalommal olvasva

Temetői közlekedési rend változásai

Tisztelettel értesítjük városunk lakosságát, hogy a Halottak napjához kapcsolódó temetői közösségi közlekedési rend idén is a korábbi években megszokotthoz hasonlóan történik. Így a temető felé közlekedő valamennyi autóbusz járat - beleértve a 222-es viszonylatot is - október 25-től november 1-ig megállnak a Temető utcában - a ravatalozó közelében - létesített ideiglenes megállóhelyen. Emellett október 28-án (szombat), 29-én (vasárnap) és november 1-jén (Mindenszentek, munkaszüneti nap) a 222-es viszonylatú autóbuszok sűrűbben közlekednek. A konkrét menetrendi változásokról a megállóhelyeken, valamint a BKK és a Volánbusz internetes oldalain tájékozódhatnak.
A fentieknek megfelelően kérjük az autósokat, hogy ne parkoljanak le a buszmegállóban! Az autóval érkezőknek a Márity László utcai temetőkapu és a SPAR áruház közötti parkoló használatát javasoljuk. Kérjük ne feledjék, hogy a Knáb János utca temető melletti szakasza a Temető utca irányából egyirányúsításra került!

248 alkalommal olvasva

Teljes útzár a Széchenyi utcában

A Nagy Sándor József Gimnázium előtt, a Széchenyi utcában teljes útzár mellett csatornajavítás folyik. A keletkezett dugulás elhárítását nagy nyomással történő befecskendezéssel próbálták megoldani, melynek következtében a Temető utcai csatornából ömlik a sz...

835 alkalommal olvasva

ISKOLABUSZ már délután is!

Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testülete iskolabusz járatot biztosít - 2016. november 7. napjától - a budakeszi általános iskolások részére délutáni hazaszállításra, iskolai napokon 15.10 peres indulással Nagyszénászugba.

1083 alkalommal olvasva

Elkezdődik a Nagy Sándor József utca útépítése

Ezen a héten megkezdődik a Nagy Sándor József utca útépítése, melynek befejezése várhatóan szeptember vége. A rövid határidő miatt kérem, segítsük egymást abban, hogy a munkavégzést ne akadályozza semmi!

983 alkalommal olvasva

Megkezdődött a József Attila út építése

Megkezdődött a József Attila út építése, mely várhatóan szeptember közepén befejeződik.

1059 alkalommal olvasva

Behajtás, tárolás: csak engedéllyel!

A nyár beköszöntével sokan kezdtek építkezésbe, lakásfelújításba, ennek nyomán az utóbbi időben jelentősen megnőtt a teherautó forgalom településünkön. A 3,5 tonnánál nehezebb járművek csak engedély birtokában hajthatnak be a város súlykorlátozási övezeteibe

942 alkalommal olvasva

Forgalmirend-változás május 1-jén!!!

TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY A 2016. MÁJUS 1-I BUDAKESZI MAJÁLISHOZ KAPCSOLÓDÓ IDEIGLENES FORGALOMKORLÁTOZÁSRA KELL SZÁMÍTANI.

2248 alkalommal olvasva

Biztonságosabbá válnak a zebrák

Városunk önkormányzata igyekszik mindent megtenni a közlekedés biztonságának növeléséért. Ennek érdekében már december elején két Fő utcai gyalogátkelő (Dózsa György tér, Szarvas tér) megvilágítását is felújította és megerősítette, a további Fő utcai és Temető utcai gyalogátkelőhelyek kiemelt megvilágítására vonatkozó tervezői árajánlatok bekéréséről pedig a február 22-i képviselő-testületi ülésen született döntés. Ezen túlmenően egyeztetések folynak a Magyar Közút Nonprofit Zrt-vel - mint a Fő utca kezelőjével - a gyalogátkelők biztonságának további növelése érdekében.

211 alkalommal olvasva

Látni és látszani kampány 2017

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett program 2017. október 16-tól december 08-ig tart.

294 alkalommal olvasva

Itt az idő hogy cseréljünk

264 alkalommal olvasva

Szél utca LEZÁRVA hétfőtől-csütörtökig

A gyalogosok közlekedésének fokozottabb biztonsága és a lakók nyugalma érdekében az önkormányzat három darab forgalomcsillapító küszöböt ("fekvőrendőrt2) épít a Szél utcában.

A BVV Kft. alvállalkozója várhatóan 2017. április 24-én(hétfő), kezdi az építési munkát, mely előreláthatólag 2017. május 4-ig (csütörtök) tart.

621 alkalommal olvasva

20 cm jég az úton FORGALOMKORLÁTOZÁS!!!

Budakeszin, a Kert utcai kispatak vízelvezető árka elfagyott, és a patak a Kert utca teljes szélességében kiáradt. A mínusz 15-17 fokos hőmérséklet következtében egy közel 20-30 cm-es jégpáncél alakult ki az útburkolaton, ami személygépkocsival már nagyon nehezen járható. A BVV már megkezdte a jégmentesítést, ezért az utcában egyelőre forgalomkorlátozásra kell számítani.
841 alkalommal olvasva

Ideiglenes megálló és sűrűbb buszjárat - fontos információk Halottak napjára

Mindenszentek és Halottak napja időszakában az önkormányzattal kötött megállapodás alapján a BKK idén is sűrűbben közlekedő járatokkal és ideiglenes buszmegállóval segíti a Budakeszi temető gyorsabb, kényelmesebb megközelítését. Fontos tudnivalók az ünnepi hosszú hétvégére.

900 alkalommal olvasva

Terepfutóverseny kicsiknek és nagyoknak a Budakeszi Vadasparkban

A Budakeszi Vadaspark szeptember 3-án (szombaton) nagyszabású, több mint 500 résztvevős terepfutó rendezvénynek ad helyet. A BBU Vadasparki Terepfutó Kupa kitűnő lehetőséget ad arra, hogy a vadaspark - mint a verseny egyik főszervezője - az aktív rekreáció és a családi sportolás helyszínévé válhasson. A terepfutóversenyre még lehet nevezni.

797 alkalommal olvasva

Változások a törökbálinti és budaörsi járatokon

A Volánbusz arról tájékoztatta városunkat, hogy 2016. augusztus 13-tól jelentős menetrendi változtatásokat hajt végre Érd és térsége járatain, mely esetünkben a Budakesziről Törökbálint és Budaörs irányába közlekedő viszonylatokat érinti.

1448 alkalommal olvasva

Lezárják a művelődési központ parkolóját

2016. július 18-án megkezdődik az Erkel Ferenc Művelődési Központ környékének területrendezése, új közösségi tér kialakítása. A munkálatok idejére, 2016. július 18. és 2016. szeptember 23. között a művelődési központ parkolója lezárásra kerül!

1289 alkalommal olvasva

Forgalmirend-változás!

Figyelem, egyirányúsították a Széchenyi és a Batthyány utcát!

1803 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. június 25., hétfő, Vilmos napja van.

Következő programok