Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa272
mod_vvisit_counterTegnap1062
mod_vvisit_counterEz a hét1334
mod_vvisit_counterMúlt hét7451
mod_vvisit_counterEz a hónap22188
mod_vvisit_counterMúlt hónap27407
mod_vvisit_counterÖsszesen3314921

Online látogatók: 21
Az Ön adatai: 54.90.119.59
,
Mai nap: 2018 febr. 20.

Autópálya kisokos

Legfontosabb tudnivalók az autópályán közlekedőknek, különös tekintettel a TÉLI időszakra.

240 alkalommal olvasva

KÖD - járművezetés ősszel

Rövidebb nappali időszak, csúszósabbá váló utak, vakító napfény, vadállatok fokozottabb megjelenése az utak mentén ? mindezek csupán a töredékei az őszi közlekedés veszélyeinek.

129 alkalommal olvasva

Temetői közlekedési rend változásai

Tisztelettel értesítjük városunk lakosságát, hogy a Halottak napjához kapcsolódó temetői közösségi közlekedési rend idén is a korábbi években megszokotthoz hasonlóan történik. Így a temető felé közlekedő valamennyi autóbusz járat - beleértve a 222-es viszonylatot is - október 25-től november 1-ig megállnak a Temető utcában - a ravatalozó közelében - létesített ideiglenes megállóhelyen. Emellett október 28-án (szombat), 29-én (vasárnap) és november 1-jén (Mindenszentek, munkaszüneti nap) a 222-es viszonylatú autóbuszok sűrűbben közlekednek. A konkrét menetrendi változásokról a megállóhelyeken, valamint a BKK és a Volánbusz internetes oldalain tájékozódhatnak.
A fentieknek megfelelően kérjük az autósokat, hogy ne parkoljanak le a buszmegállóban! Az autóval érkezőknek a Márity László utcai temetőkapu és a SPAR áruház közötti parkoló használatát javasoljuk. Kérjük ne feledjék, hogy a Knáb János utca temető melletti szakasza a Temető utca irányából egyirányúsításra került!

141 alkalommal olvasva

Teljes útzár a Széchenyi utcában

A Nagy Sándor József Gimnázium előtt, a Széchenyi utcában teljes útzár mellett csatornajavítás folyik. A keletkezett dugulás elhárítását nagy nyomással történő befecskendezéssel próbálták megoldani, melynek következtében a Temető utcai csatornából ömlik a sz...

697 alkalommal olvasva

ISKOLABUSZ már délután is!

Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testülete iskolabusz járatot biztosít - 2016. november 7. napjától - a budakeszi általános iskolások részére délutáni hazaszállításra, iskolai napokon 15.10 peres indulással Nagyszénászugba.

948 alkalommal olvasva

Elkezdődik a Nagy Sándor József utca útépítése

Ezen a héten megkezdődik a Nagy Sándor József utca útépítése, melynek befejezése várhatóan szeptember vége. A rövid határidő miatt kérem, segítsük egymást abban, hogy a munkavégzést ne akadályozza semmi!

895 alkalommal olvasva

Megkezdődött a József Attila út építése

Megkezdődött a József Attila út építése, mely várhatóan szeptember közepén befejeződik.

981 alkalommal olvasva

Behajtás, tárolás: csak engedéllyel!

A nyár beköszöntével sokan kezdtek építkezésbe, lakásfelújításba, ennek nyomán az utóbbi időben jelentősen megnőtt a teherautó forgalom településünkön. A 3,5 tonnánál nehezebb járművek csak engedély birtokában hajthatnak be a város súlykorlátozási övezeteibe

855 alkalommal olvasva

Forgalmirend-változás május 1-jén!!!

TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY A 2016. MÁJUS 1-I BUDAKESZI MAJÁLISHOZ KAPCSOLÓDÓ IDEIGLENES FORGALOMKORLÁTOZÁSRA KELL SZÁMÍTANI.

2141 alkalommal olvasva

Széll Kálmán téri metróállomás ideiglenes lezárása

A Széll Kálmán tér felújítási munkálatai előrehaladásával a munkálatokat végző kivitelező 2016. január 15-én, 16-án és 17-én a metróállomás lezárásával fog dolgozni.

1975 alkalommal olvasva

Látni és látszani kampány 2017

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett program 2017. október 16-tól december 08-ig tart.

177 alkalommal olvasva

Itt az idő hogy cseréljünk

156 alkalommal olvasva

Szél utca LEZÁRVA hétfőtől-csütörtökig

A gyalogosok közlekedésének fokozottabb biztonsága és a lakók nyugalma érdekében az önkormányzat három darab forgalomcsillapító küszöböt ("fekvőrendőrt2) épít a Szél utcában.

A BVV Kft. alvállalkozója várhatóan 2017. április 24-én(hétfő), kezdi az építési munkát, mely előreláthatólag 2017. május 4-ig (csütörtök) tart.

504 alkalommal olvasva

20 cm jég az úton FORGALOMKORLÁTOZÁS!!!

Budakeszin, a Kert utcai kispatak vízelvezető árka elfagyott, és a patak a Kert utca teljes szélességében kiáradt. A mínusz 15-17 fokos hőmérséklet következtében egy közel 20-30 cm-es jégpáncél alakult ki az útburkolaton, ami személygépkocsival már nagyon nehezen járható. A BVV már megkezdte a jégmentesítést, ezért az utcában egyelőre forgalomkorlátozásra kell számítani.
709 alkalommal olvasva

Ideiglenes megálló és sűrűbb buszjárat - fontos információk Halottak napjára

Mindenszentek és Halottak napja időszakában az önkormányzattal kötött megállapodás alapján a BKK idén is sűrűbben közlekedő járatokkal és ideiglenes buszmegállóval segíti a Budakeszi temető gyorsabb, kényelmesebb megközelítését. Fontos tudnivalók az ünnepi hosszú hétvégére.

810 alkalommal olvasva

Terepfutóverseny kicsiknek és nagyoknak a Budakeszi Vadasparkban

A Budakeszi Vadaspark szeptember 3-án (szombaton) nagyszabású, több mint 500 résztvevős terepfutó rendezvénynek ad helyet. A BBU Vadasparki Terepfutó Kupa kitűnő lehetőséget ad arra, hogy a vadaspark - mint a verseny egyik főszervezője - az aktív rekreáció és a családi sportolás helyszínévé válhasson. A terepfutóversenyre még lehet nevezni.

695 alkalommal olvasva

Változások a törökbálinti és budaörsi járatokon

A Volánbusz arról tájékoztatta városunkat, hogy 2016. augusztus 13-tól jelentős menetrendi változtatásokat hajt végre Érd és térsége járatain, mely esetünkben a Budakesziről Törökbálint és Budaörs irányába közlekedő viszonylatokat érinti.

1297 alkalommal olvasva

Lezárják a művelődési központ parkolóját

2016. július 18-án megkezdődik az Erkel Ferenc Művelődési Központ környékének területrendezése, új közösségi tér kialakítása. A munkálatok idejére, 2016. július 18. és 2016. szeptember 23. között a művelődési központ parkolója lezárásra kerül!

1223 alkalommal olvasva

Forgalmirend-változás!

Figyelem, egyirányúsították a Széchenyi és a Batthyány utcát!

1708 alkalommal olvasva

Szupertraffipaxok országszerte

Nagyon észnél kell lenni a fix traffipaxoknál - egy rossz mozdulat, és jöhet a büntetés! Nem lesz egyszerű az autósok helyzete a fix telepítésű traffipaxoknál, vagy más néven komplex közlekedési ellenőrzési pontoknál. Az új kamerák tényleg mindent látnak, és ami még félelmetesebb, mindent dokumentálnak is. Az összes fix telepítésű Véda közúti intelligens kamera felszerelési helyét véglegesítette a rendőrség.

1830 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. február 20., kedd, Aladár és Álmos napja van.