Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa630
mod_vvisit_counterTegnap768
mod_vvisit_counterEz a hét1398
mod_vvisit_counterMúlt hét7220
mod_vvisit_counterEz a hónap24525
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3586951

Online látogatók: 18
Az Ön adatai: 54.224.150.24
,
Mai nap: 2018 okt. 23.

Építés alatti forgalmi rend válltozás

 

Tisztelt Lakók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budakeszin a Kert utcának a Fő utca és Vastelep közötti szakaszán az útburkolat felújításra kerül..

51 alkalommal olvasva

Temető utcai átkelő: Első a gyermekek biztonsága!

Ma reggel helyszíni bejárás volt a Temető utcai gyalogátkelőhelynél, melyen az önkormányzat vezetőin kívül részt vettek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei és a SZIA szülői szervezetének a képviselői is.

 

110 alkalommal olvasva

Részleges útzár van Budakeszin

Járókelő gázolása miatt részleges útzár van Budakeszin az Angyal patika előtti útsakaszon, a Gyógyszertár buszmegálló előtt.

292 alkalommal olvasva

Közlekedj okosan!

215 alkalommal olvasva

Korszerűsítik Budakeszi egyes önkormányzati tulajdonú belterületi útjait

Budakeszi Város Önkormányzata az önkormányzati tulajdonú belterületi utak szilárd burkolattal történő kiépítésére, felújítására és korszerűsítésére kiírt pályázaton 150 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert. A Pénzügyminisztérium az elszámolható költségek 100%-át finanszírozza.

393 alkalommal olvasva

Biztonságosabbá válnak a zebrák

Városunk önkormányzata igyekszik mindent megtenni a közlekedés biztonságának növeléséért. Ennek érdekében már december elején két Fő utcai gyalogátkelő (Dózsa György tér, Szarvas tér) megvilágítását is felújította és megerősítette, a további Fő utcai és Temető utcai gyalogátkelőhelyek kiemelt megvilágítására vonatkozó tervezői árajánlatok bekéréséről pedig a február 22-i képviselő-testületi ülésen született döntés. Ezen túlmenően egyeztetések folynak a Magyar Közút Nonprofit Zrt-vel - mint a Fő utca kezelőjével - a gyalogátkelők biztonságának további növelése érdekében.

428 alkalommal olvasva

Látni és látszani kampány 2017

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett program 2017. október 16-tól december 08-ig tart.

473 alkalommal olvasva

Itt az idő hogy cseréljünk

413 alkalommal olvasva

Szél utca LEZÁRVA hétfőtől-csütörtökig

A gyalogosok közlekedésének fokozottabb biztonsága és a lakók nyugalma érdekében az önkormányzat három darab forgalomcsillapító küszöböt ("fekvőrendőrt2) épít a Szél utcában.

A BVV Kft. alvállalkozója várhatóan 2017. április 24-én(hétfő), kezdi az építési munkát, mely előreláthatólag 2017. május 4-ig (csütörtök) tart.

786 alkalommal olvasva

20 cm jég az úton FORGALOMKORLÁTOZÁS!!!

Budakeszin, a Kert utcai kispatak vízelvezető árka elfagyott, és a patak a Kert utca teljes szélességében kiáradt. A mínusz 15-17 fokos hőmérséklet következtében egy közel 20-30 cm-es jégpáncél alakult ki az útburkolaton, ami személygépkocsival már nagyon nehezen járható. A BVV már megkezdte a jégmentesítést, ezért az utcában egyelőre forgalomkorlátozásra kell számítani.
960 alkalommal olvasva

FIGYELEM! Útlezárások: kezdődik a Kossuth utca Erdő utca - Jókai utca közötti szakaszának teljes felújítása

 

Első lépésben, október 2-tól a Kossuth - Jókai - Virágvölgy, valamint a Kossuth utca - Erdő utca csomópontjában ivóvíz gerincvezeték kiváltás történik rövid szakaszokon.

 

91 alkalommal olvasva

VOLÁN MENETREND VÁLTOZÁS

2018.  szeptember 1-jétől a Volán  795-ös BUDAPEST-PERBÁL-ZSÁMBÉK autóbuszvonalán változás lesz. Budapest, Széna tér autóbusz állomásról a 21:30-kor és 22:50-kor induló 119-es és 121-es számú járatai 5 perccel később indulnak.

 

196 alkalommal olvasva

Felhívás: LASSÍTS BUDAKESZIN, átutazóként is!

Az elmúlt hónapokban egyre több lakossági bejelentés érkezett Budakeszi Város Önkormányzatához, a város átmenő forgalmával kapcsolatban. A budakeszi lakosok leginkább azt kifogásolják, hogy a településünkön átutazó gépkocsivezetők gyakran a megengedettnél nagyobb sebességgel közlekednek közútjainkon.

 

2849 alkalommal olvasva

LEZÁRJÁK SZOMBATON A KERT UTCÁT

Szombaton, július 7-én 8-16 óra között a Kert utca teljes lezárásáról értesített bennünket a Fővárosi Vízművek Zrt. megbízásából a vízvezeték rekonstrukciós munkálatokat végző Hydro-Logic Kft. építésvezetője, Kóta Károly.

272 alkalommal olvasva

FORGALMI REND VÁLTOZÁS

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Budakeszin, a Szél utca - Munkácsy Mihály utca csomópontban vízvezeték felújítás, út- és járdaburkolata felújítás, ív és magassági korrekció, valamint járdaépítés kerül kivitelezésre.

365 alkalommal olvasva

Autópálya kisokos

Legfontosabb tudnivalók az autópályán közlekedőknek, különös tekintettel a TÉLI időszakra.

581 alkalommal olvasva

KÖD - járművezetés ősszel

Rövidebb nappali időszak, csúszósabbá váló utak, vakító napfény, vadállatok fokozottabb megjelenése az utak mentén ? mindezek csupán a töredékei az őszi közlekedés veszélyeinek.

394 alkalommal olvasva

Temetői közlekedési rend változásai

Tisztelettel értesítjük városunk lakosságát, hogy a Halottak napjához kapcsolódó temetői közösségi közlekedési rend idén is a korábbi években megszokotthoz hasonlóan történik. Így a temető felé közlekedő valamennyi autóbusz járat - beleértve a 222-es viszonylatot is - október 25-től november 1-ig megállnak a Temető utcában - a ravatalozó közelében - létesített ideiglenes megállóhelyen. Emellett október 28-án (szombat), 29-én (vasárnap) és november 1-jén (Mindenszentek, munkaszüneti nap) a 222-es viszonylatú autóbuszok sűrűbben közlekednek. A konkrét menetrendi változásokról a megállóhelyeken, valamint a BKK és a Volánbusz internetes oldalain tájékozódhatnak.
A fentieknek megfelelően kérjük az autósokat, hogy ne parkoljanak le a buszmegállóban! Az autóval érkezőknek a Márity László utcai temetőkapu és a SPAR áruház közötti parkoló használatát javasoljuk. Kérjük ne feledjék, hogy a Knáb János utca temető melletti szakasza a Temető utca irányából egyirányúsításra került!

418 alkalommal olvasva

Teljes útzár a Széchenyi utcában

A Nagy Sándor József Gimnázium előtt, a Széchenyi utcában teljes útzár mellett csatornajavítás folyik. A keletkezett dugulás elhárítását nagy nyomással történő befecskendezéssel próbálták megoldani, melynek következtében a Temető utcai csatornából ömlik a sz...

984 alkalommal olvasva

Ideiglenes megálló és sűrűbb buszjárat - fontos információk Halottak napjára

Mindenszentek és Halottak napja időszakában az önkormányzattal kötött megállapodás alapján a BKK idén is sűrűbben közlekedő járatokkal és ideiglenes buszmegállóval segíti a Budakeszi temető gyorsabb, kényelmesebb megközelítését. Fontos tudnivalók az ünnepi hosszú hétvégére.

1034 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. október 23., kedd, Gyöngyi napja van.