Get Adobe Flash player

Látogatóink

2010. november 20. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa587
mod_vvisit_counterTegnap768
mod_vvisit_counterEz a hét1355
mod_vvisit_counterMúlt hét7220
mod_vvisit_counterEz a hónap24482
mod_vvisit_counterMúlt hónap41149
mod_vvisit_counterÖsszesen3586908

Online látogatók: 17
Az Ön adatai: 54.224.150.24
,
Mai nap: 2018 okt. 23.

A Budakeszi járás hírei

Közös BÖT-szándék - Legyen kiemelt turisztikai térség a Zsámbéki- és a Nagykovácsi-medence!

A Budakörnyéki Önkormányzati Társulás polgármestereinek október 3-i, szerdai ülésén döntöttek arról, hogy támogatják a Zsámbéki-, és a Nagykovácsi-medence, és ezen belül a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás településeinek kiemelt turisztikai térséggé nyilvánítását.

77 alkalommal olvasva

Értékesítési pontot nyitott a Magyar Államkincstár Budakeszin

Az új szolgáltatás a Kormányablak épületében, a Dózsa György tér 25. szám alatt vehető igénybe szerdánként és péntekenként. Az eseményről Dr. Túri Ibolya, a Pest Megyei Kormányhivatal igazgatója, Balatoni Ildikó, a Magyar Államkincstár pénzforgalmi elnökhelyettese és dr. Győri Ottilia polgármester tartott sajtótájékoztatót.

1364 alkalommal olvasva

Csenger-Zalán Zsolt, a képviselő válaszol

Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő lakossági fórumainak időpontjai: Budakeszi, 2016. február 17., Solymár, 2016. február 18., Piliscsaba, 2016. február 22., Nagykovácsi, 2016. február 23., Biatorbágy, 2016. február 29., Budaörs, 2016. március 1.

3024 alkalommal olvasva

A kormányablakról

Az elektronikus ügyintézés fejlesztése mellett fontos, hogy az ügyfelek az ország minél több pontján személyesen is tudjanak hivatalos ügyeket intézni, ezért országosan már több, mint 100 ? ebből Pest megyében 12 ? helyszínen áll kormányablak az érdeklődők rendelkezésére, és ez a szám folyamatosan emelkedik.

 

1965 alkalommal olvasva

Itt hűsölhetünk Pest megyében

delegyhaza camping

A Duna négy szakaszán és kilenc bányatóban engedélyezett a fürdés Pest megyében.

Pest megye közel negyven bányatavából kilenc - Dunavarsány, a délegyházi 2-es, 4-es és 6-os tavak, Dunaharaszti, Áporka, Kiskunlacháza és Pócsmegyer - területén engedélyezett a fürdés. A dunaharaszti és a budakalászi Omszki-tó egy részén lehetőség van a motoros vízi sporteszközök használatára.

2023 alkalommal olvasva

50 000 Ft jutalom a nyertes logó készítőjének

A Budakörnyéki Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa pályázatot hirdet a Társulás logójának megtervezésére és elkészítésére az alábbiak szerint:

2256 alkalommal olvasva

Átalakul a szociális támogatási rendszer

Tájékoztató a szociális ellátásokat érintő március 1-jétől hatályos változásokról

A szociális biztonságot erősíti, hogy márciustól járási szintre kerül valamennyi jövedelemkompenzáló támogatás, köztük az aktív korúak ellátása, az időskorúak járadéka, az ápolási díj, a közgyógyellátások, valamint az egészségügyi szolgáltatásokra való jogosultság.

1649 alkalommal olvasva

Jean Monnet-emlékérem a telki építészmérnöknek

A Megbékélési Mozgalom életét szervező Charta XXI Egyesület vezetősége 2014 májusában hozta létre Jean Monnet-emlékérmet, amellyel olyan embereket tüntetnek ki, akik sokat tettek a Közép-Európában élő nemzetek megbékéléséért.

1682 alkalommal olvasva

A járás szilveszterkor is nyitva

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budakeszi Járási Hivatal valamennyi szervezeti egységének az év utolsó napján az ügyfélfogadási ideje az alábbi:

2014. december 31. (szerda) 8.00?12.00

1587 alkalommal olvasva

Változik az okmányiroda nyitvatartása

Tájékoztatjuk a Lakosságot, hogy a Budaörsi Kormányablak és a Budakeszi Okmányiroda nyitvatartási ideje 2014. december 1-től az alábbiak szerint változik:

1766 alkalommal olvasva

Együttműködés a nemzetiségi önkormányzatokkal

A 2014. október 12-i általános nemzetiségi választások eredményeképp Pest megyében öt területi nemzetiségi önkormányzat jött létre: a német, a roma, a román, a szerb és a szlovák.

966 alkalommal olvasva

Kormányablak nyílt Budakeszin

Exkluzív környezetben, 1500 féle ügyet intézhetnek a budakeszi kormányablakban. Városunkban nyílt meg a járás második, Pest megye tizennyolcadik kormányablaka.

2496 alkalommal olvasva

Kormányablakot létesítenek Budakeszin is

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatalának Okmányirodai Osztályán 2016. január 04. napjától átalakítási munkálatok kezdődtek. A Budaörsi Kormányablak létrehozását követően, előreláthatóan 2016 májusától, Budakeszin is megkezdi működését egy második generációs Kormányablak a jelenlegi Okmányiroda helyén.

2313 alkalommal olvasva

Megkezdődött az iskola...

Véget ért a nyár, beköszöntött az ősz. Az új évszakkal együtt új tanév kezdődött a diákok életében. Elkezdődött a tanév, kinek örömére-kinek bánatára hivatalosan is "becsengettek"! :)

2599 alkalommal olvasva

Szűcs Lajos lett Pest megye miniszteri biztosa

szucs lajos

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a megyei fejlesztési projektek megvalósításának támogatása céljából megyénként egy-egy miniszteri biztost nevezett ki. A megyei fejlesztési biztosok 2015. június 1-jétől 2015. november 30-áig töltik be tisztségüket. Tevékenységüket a Miniszterelnökséget vezető miniszter irányítja, a feladat ellátásáért díjazás és juttatások nem illetik meg, titkárság nem segíti.

2055 alkalommal olvasva

Diákoknak ingyen office

A Microsoft Digitális Oktatási Alapcsomagjának újabb elemeként minden általános és középiskolás tanuló akár 5 számítógépre vagy mobil eszközre is ingyen töltheti le otthonában az Office 365 legújabb, jogtiszta verzióját, az Office 365 ProPlus-t.

1959 alkalommal olvasva

Ülésezett a BÖT

A két éve működő, 10 települést magába foglaló Budakörnyéki Önkormányzati Társulás  (BÖT) legutóbbi ülésén többek között a HÍD Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat további fenntartásáról, a Budakörnyéki Közterület Felügyelet működtetéséről.

1712 alkalommal olvasva

Budakeszi polgármestere továbbra is a BÖT élén

9 település (Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Tök) polgármesteri írták alá a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás (BÖT) alapító iratait a 2013-as évben. Az alakuló ülésen a társulás elnökévé Budakeszi polgármester asszonyát dr. Csutoráné dr. Győri Ottiliát választották. A BÖT-nek jelenleg 10 település a tagja (Telki is csatlakott). Székhely települése: Budakeszi.

1533 alkalommal olvasva

A Pátyi Kisokosok sikere

A pátyi Bocskai István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola 5. osztályos tanulói szép sikert értek el a Bolyai Csapatverseny Pest megye - Nyugat területi versenyen magyar nyelvből.

1702 alkalommal olvasva

A legnagyobb magyarra emlékeztünk

223 éve született gróf Széchenyi István, a reformkor megindítója, legnagyobb személyisége. Születésének évfordulóján a róla készített mellszobornál gyűltek össze Budakeszi polgárai.

1530 alkalommal olvasva
További cikkeink...
Ma 2018. október 23., kedd, Gyöngyi napja van.